x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Dacă faci acest lucru, vei fi FOARTE FERICIT şi BOGAT!

Dacă faci acest lucru, vei fi FOARTE FERICIT şi BOGAT!

de Anca Arambaşa    |    14 Dec 2016   •   10:22
Dacă faci acest lucru, vei fi FOARTE FERICIT şi BOGAT!
Sursa foto: pixabay.com

Oamenii din întreaga lume sunt mai încântaţi când vine vorba de acest lucru, decât de ziua nunţii lor. Îţi poţi da seama ce este la mijloc?

Călătoritul a fost dintotdeauna o formă fantastică, minunată de evadare. Chiar şi derularea imaginilor de pe reţele de socializare pentru inspiraţie permite minţii noastre să se plimbe prin locuri îndepărtate. Aşadar, nu este o surpriză faptul că jumătate dintre persoane au spus că plănuirea unei călătorii îi face mai fericiţi decât chiar ziua nunţii lor.

O nouă cercetare publicată de site-ul Bookings.com, gigantul web în materie de rezervare a călătoriilor, a dezvăluit faptul că noi considerăm călătoriile mai importante pentru fericirea noastră, comparativ cu obţinerea jobului mult-visat (50% dintre respondenţi), căsătoria (45%), un copil (29%), ziua nunţii (49%) sau o întâlnire (51%). Studiul a interogat 17 mii de respondenţi, iar concluzia a fost că 77% dintre noi ar plănui o călătorie pentru un strop de fericire.

Expertul în fericire, Shawn Anchor, crede că „este o legătură foarte importantă între experienţa rezervării şi fericirea din timpul călătoriei. Spre deosebire de o vacanța normală, una planificată în detaliu, un concediu fără stres oferă 94% şanse ca voi să vă întoarceţi la muncă cu un nivel crescut de energie, implicare și fericire”, citează Daily Star.

Absolventul de la Harvard Shawn susţine că merită să ne luăm toate zilele de vacanţă şi că cei care fac acest lucru, nu doar că sunt mai fericiţi, ci au şanse cu 34% mai mari să primească o mărire de salariu în următorii trei ani. Mai mult, 70% dintre respondenţi cred că experienţele din timpul călătoriilor aduc o fericire incomensurabilă şi de durată, comparativ cu lucrurile materiale, şi, 56% dintre aceştia, au prioritizat vacanţele în detrimentul altor posesii.

 

Citeşte şi:

Acesta este CEL MAI SIGUR LOC dintr-un avion

 

Destinația săptămânii. Copenhaga, vacanță scandinavă

 

Amintirile lumii adormite sub ape: Insula Ada Kaleh

×
Subiecte în articol: calatorii calatoria fericire