x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Weekend în centrul financiar al Europei

DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Weekend în centrul financiar al Europei

13 Sep 2016   •   16:58
DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Weekend în centrul financiar al Europei
Sursa foto: vichie81/Getty Images/iStockphoto

Catalogat al doilea cel mai scump oraș din Germania, Frankfurt reprezintă principalul centru financiar și de transport al Germaniei, dar și cel mai mare centru financiar din Europa continentală.

Frankfurt este azi un oraș cosmopolit ce oferă turiștilor zgârie nori, râul Main, Alte Oper, Catedrala Sf. Bartolomeu, Biserica Sf. Paul, o mulțime de străzi pietonale pline cu magazine și centre comerciale, baruri, cluburi și peste 50 de muzee. 

Orașul găzduiește numeroase parcuri în care va puteti relaxa și plimba după voia inimii, cum ar fi parcurile Bethmannpark, Adolph von Holzhausen Park și Grădina Botanică. 

Dacă mergeți în Frankfurt mai mult pentru cumpărături, Zeil este o artera principală de shopping și este una dintre cele mai aglomerate străzi din Germania.

Pe strada  Goethe, vizitatorii au șansa de a găsi magazine de lux ce aparțin unor branduri renumite în industria modei. Foarte mulți tineri vin în Frankfurt și pentru distracție și viața de noapte.

Cele mai în vogă cluburi sunt Cocoon Club, Velvet Club, King Kamehameha Club și Odeon Club. Așadar, o destinație ideală pentru un city break complex. Un sejur de două nopți de cazare cu mic dejul și transportul cu avionul costă în jur de 250 de euro de persoană.

×
Subiecte în articol: frankfurt