x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Fantomele adoră Kremlinul. Rusia e bântuită de strigoi

Fantomele adoră Kremlinul. Rusia e bântuită de strigoi

26 Apr 2014   •   07:41
Fantomele adoră Kremlinul. Rusia e bântuită de strigoi

Cu toate că, în general, fantomele sunt asociate cu casele părăsite sau cu imensele castele britanice pline de igrasie și nepătrunse de lumina soarelui, în Rusia se crede că acestea umblă nestingherite atât prin capitală, cât și prin alte orașe.

Un grup de ziariști ruși a făcut un fel de recensământ al fantomelor și a descoperit că în multe alte locuri din tara s-a semnalat apariția unor ființe ciudate, supranaturale sau spirite care nu au reușit să-și găsească odihna.

Din vechea Moscovă nu a mai rămas aproape nimic - vechi sunt doar Arbatul (Starîi Arbat) și... Kremlinul. Poate de aceea fantomele adoră Kremlinul!

Din timp în timp, o pată roșie apare pe turnul Konstantino-Eleninskaia, acolo unde a funcționat o cameră de tortură în secolul al XVII-lea.
 
O altă fantoma înfricoșătoare este cea a lui Ivan cel Groaznic. Umbra temutului țar plutește ca un nor negru, uneori, peste clopotul care-i poartă numele.

Citește mai departe ca să afli ce fantome s-au mai arătat la Kremlin, în Moscova, dar și la Palatul de Iarnă din Sankt Petersburg și ce s-a întâmplat după apariția lor.

Citește și despre
Energia misterioasă a piramidei

Creierul paranormal

Profețiile lui Rasputin

×
Subiecte în articol: felicia Kremlin paranormal fantome