x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Frozen Love: un parfum pentru promovarea turismului în România

0
Autor: Diana Scarlat 03 Dec 2018 - 16:43
Frozen Love: un parfum pentru promovarea turismului în România
Vezi galeria foto

Astrid Friedrich este îndrăgostită de România și a creat primul parfum, ca proiect de promovare turistică: Frozen Love. A ajuns pentru prima oară la Bâlea Lac anul trecut, iar hotelul de gheață a inspirat-o imediat. De origine germană, Astrid Friedrich a creat un parfum care să-i îmbie pe turiștii români și străini să meargă la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, dar să-și dorească și să se întoarcă în inima Munților Făgăraș. Este primul proiect de incoming bazat pe un mod inedit de promovare, prin transpunerea simțurilor olfactive în esențe tari, o idee care-i aparține integral.

 

“Călătoresc cu plăcere spre spectacole naturale din toată lumea. Mai ales munții și ghețarii mă atrag. Când am venit, anul trecut, la Sibiu și am aflat de Hotelul de Gheață de la Bâlea-Lac, m-a atras de la început, am vrut neapărat să-l văd. Proiectul m-a fascinat, datorită culiselor montane, a arhitecturii și a sculpturilor de gheață. De la inițiatorul proiectului Hotel de Gheață am aflat că tema în acest sezon 2018-2019 va fi ”Frozen Love” fiind promovată dragostea și pasiunea pentru natură, aer curat, frumusețea montană și Masivul Fagaraș în timpul anotimpului rece. O genială idee s-a dezvoltat, și anume, de a strânge toată pasiunea mea într-un flacon, spre a oferi vizitatorului din vărful muntelui o adevărată aventură a simțurilor. Deci nu este doar un simplu suvenir, ȋndeosebi dorim să transmitem cu ”Frozen Love” profunda dorință de a proteja mediul înconjurător și de a aprecia frumusețea și varietatea largă a naturii din România”, explică Astrid Friedrich.

 

Pasiunea pentru esențe tari

Frozen Love by Astrid Friedrich este primul proiect pe care-l promovează Astrid Friedrich și se bazează pe experiența sa de o viață întreagă, în alte domenii care au inspirat-o pentru a transforma ceea ce a făcut până acum în arta de a crea esențe unice. “Am început din dorința de a face cu totul altceva în viața mea. Am deschis, anul trecut, o mică manufactură, cu sediul în Ingolstadt și, în curând, voi deschide un magazin online. Venind din sectorul farmaceutic, lucez cu pasiune cu esențe și apreciez rezultate de calitate. Combinat cu experianța mea din domeniul de Design Management, ofer clientului, pe langă un parfum de cea mai bună calitate, și posibilitatea să-și individualizeze online flaconul lui unic, pentru orice fel de eveniment”, mai spune creatoarea de parfumuri.

 

Pentru Hotelul de gheață de la Bâlea Lac, Astrid a creat un parfum feminin și unul masculin, proaspete și fructate, care se completează reciproc. “La doamne se adaugă o notă seducătoare de frezie și crin. La domni este permisă o notă mai piperată, condimentată, masculin lemnoasă. Peisajul impresionant și aerul proaspăt de munte, combinat cu notele proaspete ale parfumului promit o fericire alpină magică”, spune creatoarea. Deși a creat primele parfumuri pentru România, Astrid are în vedere mai mult piața din vestul Europei, iar pentru promovarea turismului din inima României mizează pe segmentul de incoming. “Mă bazez în primul rând pe piața din Germania și pe cea din Europa de vest. Lucrez în Germania, dar, locuind și la Sibiu, am plăcerea și dorința de a dezvolta și aici proiecte exclusive. Laboratorul este în Germania, dar și o mică manufactură pentru asamblare va fi în România. Mi-am ales unii dintre cei mai buni profesioniști, cu experianță în sectorul parfumurilor cu care lucrez împreună și dezvolt ideile mele. Această colaborare există de mai mult timp și a fost o școală de success”, explică Astrid.

 

Artist și întreprinzător, în același timp

Creatoarea de esențe tari în recipiente mici și-a pus în mișcare toate cunoștințele acumulate în toată experiența de viață și cea profesională. „Am ȋncredere ȋn intuiția și experiența mea, în contextul proiectului specific și mesajului pe care doresc să-l transmit. Un creator de parfumuri este și un întreprinzător, și un artist. Nu poți fi un întreprinzător de succes, fără să ai un produs atractiv și de calitate. Pe de altă parte, artistul, prin vânzarea produsului, primește confirmarea pieței. Deci motivația vine, evident, de la ambele aspecte, creativitatea artistului și reacția publicului”, explică Astrid Friedrich.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Astrid Friedrich

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Noul prezentator iUmor Dan Badea a dezvăluit abia acum care este adevăratul său nume

Noul prezentator iUmor Dan Badea a dezvăluit abia acum care este adevăratul său nume
”Dan Badea” este un nume devenit celebru în stand-up-ul din România, însă abia acum, noul prezentator iUmor, emisiune care va avea premiera sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, a dezvăluit că acesta...

Ce reguli teebuie să respecți atunci când îți înmormântezi rudele. Iată ce amenzi poţi primi dacă nu le respecţi!

Ce reguli teebuie să respecți atunci când îți înmormântezi rudele. Iată ce amenzi poţi primi dacă nu le respecţi!
Decesul unei persoane dragi, de a cărei înmormântare trebuie să ne ocupăm este un moment trist, marcat de regrete şi suferinţă, prin care nimeni nu şi-ar dori să treacă. Viaţa însă ne pune şi în faţa...

Reţeta zilei: Pui cu sos picant

Reţeta zilei: Pui cu sos picant
Ingrediente: 4 pui mici, 2 ardei capia, două cepe, 3 ardei iuţi, 4 căţei de usturoi, 4 linguri cu muştar cu boabe, o lămâie, 200 g roşii cherry, o legătură de pătrunjel, o lingură cu boabe de piper, sare,...

Răsturnare de situație la Asia Express: ”S-a întâmplat ceva incredibil”

Răsturnare de situație la Asia Express:  ”S-a întâmplat ceva incredibil”
Galerie Foto O nouă ediție Asia Express – Drumul Elefantului, difuzată de Antena  1 în această seară, de la 20:00, aduce o veste neașteptată concurenților rămași în competiție. Provocările din cel mai dur...

Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico", atracţie gastronomică la petrecerea de după gala Oscarurilor

Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico", atracţie gastronomică la petrecerea de după gala Oscarurilor
Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico" produsă de Cinco Jotas, îşi va face debutul la Hollywood şi va fi marea atracţie a meniului de la petrecerea organizată după gala premiilor Oscar, cunoscută sub...

Cele mai frumoase destinaţii turistice de primăvară în Europa

Cele mai frumoase destinaţii turistice de primăvară în Europa
Cele mai bune destinaţii ale primăverii pentru turiştii din Europa combină oferta de atracţii culturale şi culinare cu promisiunea unei călătorii ferite de aglomeraţia lunilor în care fluxul vizitatorilor...

Declarație de dragoste cu petale de trandafir și șampanie pentru juratul iUmor Mihai Bendeac

Declarație de dragoste cu petale de trandafir și șampanie pentru juratul iUmor Mihai Bendeac
Suprizele din cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, nu s-au desfășurat doar pe scenă! Juratul Mihai Bendeac a avut parte...

21 Savage a „acceptat” ideea că ar putea fi deportat în Marea Britanie

21 Savage a „acceptat” ideea că ar putea fi deportat în Marea Britanie
Rapperul 21 Savage susţine că a "acceptat" ideea că ar putea fi deportat în Marea Britanie, după arestarea sa de către oficialii de la US Immigration and Customs Enforcement (ICE) la începutul acestei luni,...

Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”

Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”
Se strâng tot mai mult rândurile în Ultimul Trib, competiţie difuzatã în fiecare vineri, la Antena 1, iar emoţiile şi dorul de casã, resimţite tot mai puternic de cãtre participanţi încep sã îşi spunã cu...

Priviri feminine seducătoare cu ajutorul machiajului profesionist - recomandările specialiștilor Pandera

Priviri feminine seducătoare cu ajutorul machiajului profesionist - recomandările specialiștilor Pandera
Despre machiaj știe oricine că reprezintă o artă și că anumite skilluri sunt necesare pentru a contura unul aparte. Trebuie să existe o anume tehnică de aplicare a produselor cosmetice pentru ca efectul să fie...

Jurații iUmor au parte de un roast și de cei mai neașteptați invitați, în cel de-al șaselea sezon

Jurații iUmor au parte de un roast și de cei mai neașteptați invitați, în cel de-al șaselea sezon
Galerie Foto Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au parte de un sezon iUmor plin de surprize în cel de-al șaselea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1!...

Cine sunt vedetele care vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

Cine sunt vedetele care vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, la “Scena misterelor”
Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Dorian Popa și Andrei Duban sunt cele șase vedete care vor încerca să ghicească cine sunt celebritățile care se vor ascunde în spatele măștilor, în fiecare...

Reţeta zilei: Cheesecake spaniol La Viña

Reţeta zilei: Cheesecake spaniol La Viña
Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frişcă, 7 ouă mici sau 6 mari, 350 gr zahăr brun, 1 păstaie vanilie, 30 gr făină albă. Mod de preparare: Se freacă bine brânza şi...

Pavlova,  prăjitura momentului

Pavlova,  prăjitura momentului
„New entry” pe piaţa produselor de cofetărie din România este prăjitura „Pavlova”. Deşi pare foarte complicată, reţeta este relativ simplă, cu trei straturi: blat de bezea, cremă şi toping de fructe. In...

Topul centrelor SPA din Braşov şi Poiana Braşov

Topul centrelor SPA din Braşov şi Poiana Braşov
Cei care aleg Braşovul pentru o minivacanţă de relaxare, în această primăvară, au foarte multe ofere de SPA şi wellness din care pot alege. Cel mai cunoscut centru SPA este la hotelul Aro Palace, de cinci stele,...
Serviciul de email marketing furnizat de