x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Hotelul de Gheață inspiră lumea modei

Hotelul de Gheață inspiră lumea modei

de Diana Scarlat    |    14 Ian 2018   •   17:44
Hotelul de Gheață inspiră lumea modei

Designerii au găsit în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac spațiul ideal pentru a-și promova colecțiile de iarnă. Mai ales pentru că imaginea hotelului din acest sezon este foarte tânăra Bianca Drăghiciu, fotomodel la numai 13 ani, adică exact vârsta pe care o împlinște în această iarnă și complexul înghețat de la Bâlea Lac. Blănurile de lux și accesoriile scumpe sunt deja vedetele ofertei de gheață din inima munților Făgăraș.

 

“Sunt mândră și fericită, pentru că pot să reprezint imaginea unui astfel de loc unic în sud-estul Europei, creat aici, în județul Sibiu, în inima Transilvaniei. Așa cum eu vreau să le arăt copiilor de vârsta mea că pot învinge în ceea ce și-au propus și pot face lucruri minunate dacă și le doresc, la fel și acest hotel de gheață demonstrează că atunci când ai un vis, poți să transformi zăpada în atracție pentru mii de oameni din întreaga lume. Acolo am simțit că pot urca în vârful muntelui, în plină iarnă, simțindu-mă integrată perfect în peisaj, fără să se uite cuidat la mine cei care practică sporturi de iarnă. Hotelul de Gheață oferă această alternativă oamenilor care vor să facă și altceva pe munte. Poți să fii sportiv și să mergi la Bâlea Lac pentru schi sau snowboarding, dar poți și să nu schiezi, să nu fii sportiv și să mergi la Hotelul de Gheață ca să te bucuri de peisaj”, spune Bianca Drăghiciu, imaginea Hotelului de Gheață pentru juniori în acest an.

Hotelul de gheață de la Bâlea Lac a ajuns la cel de-al 13-a sezon. Corina Chiriac, Holograf, Freddie Mercury și membrilor trupei Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince, ABBA, Madonna, Peter Maffay, BZN, The Rolling Stones și alți mari artiști români și internaționali creează, în acest sezon de iarnă, tema muzicală a Hotelului de Gheață.

“Hotelul are 16 camere, la care se vor adăuga încă șapte, în igluuri. Micul orășel înghețat de la Bâlea Lac sintetizează oferte pentru toate preferințele turiștilor care urcă în cel mai înalt punct al Transfăgărășanului. Copiii, dar și adulții se pot bucura de jocurile de iarnă de toate tipurile, chiar dacă nu sunt sportivi”, spune Arnold Klingeis, inițiatorul proiectului de la Bâlea Lac.

×
Subiecte în articol: balea lac hotelul de gheata