x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

30 Iul 2006   •   00:00

ARGES - Relaxare la pensiune, in Dragoslavele


Turistii care isi doresc o vacanta la munte pot petrece cateva zile in comuna Dragoslavele, judetul Arges. Cazarea la Vila Anda costa 35 de lei camera/noapte in timpul saptamanii sau 640 de lei pentru inchirierea intregii vile, in week-end. Turistii pot vizita Pestera Dambovicioarei, aflata la 10 km distanta, Pestera Ursului sau Lacul de Acumulare Pecineagu.

TRATAMENT - Cura antistres la Covasna


Cura antistres si antiobezitate, doua programe lansate de o firma de turism din statiunea Covasna, au succes in randul turistilor. Tratamentele cuprind proceduri de relaxare, hidroterapie, gimnastica medicala, mofete si dieta echilibrata. Pachetele de 12-14 zile cu masa, cazare si tratament costa in jur de 1.200-1.400 de lei.

EXPOZITIE - Maramuresul, in oglinda timpului


Cei care vor sa afle mai multe despre Maramures mai pot vizita si astazi expozitia de fotografii "Maramuresul, o vacanta de vis" de la Muzeul Taranului Roman. "Orice turist strain va descoperi in Maramures un loc fascinant, iar orice turist roman va redescoperi aici adevaratul spirit romanesc", spune Maria Stoian, presedintele ANTREC.

PROMOVARE - 16 milioane de euro pentru turism


Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) va aloca in acest an circa 15,6 milioane de euro pentru finantarea unor proiecte de promovare interna si externa a destinatiilor autohtone prin tiparituri, participari la targuri, reclame, info-trip-uri sau cofinantari. ANT a lansat si o campanie sub sloganul "O calatorie e o lectie de viata. Descopera Romania turistica".

LA RACOARE - Circuit in Scotia si Irlanda


Intr-o vara fierbinte este binevenit un sejur in zone mai racoroase. Cu 1.000 de euro puteti vizita Scotia si Irlanda de Nord, intr-un circuit de 16 zile, cu autocarul. Programul cuprinde vizitarea oraselor München, Bruxelles, Londra, Oxford, Liverpool, Edingburgh, Inverness, a centrului universitar de la Cambridge, a complexului megalitic de la Stonehenge si a altor obiective.

LA MUNTE - Aglomeratie la pensiuni


Pensiunile din judetul Covasna sunt luate cu asalt de turistii care se retrag la munte pentru a scapa de canicula. Presedintele ANTREC Covasna, Daragus Attila, spune ca locurile de cazare in vile si pensiuni sunt ocupate in totalitate. Tarifele de cazare sunt cuprinse intre 40 si 80 de lei camera.
×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie