x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

02 Iul 2006   •   00:00

Relaxare - Vacanta in cort


Persoanele care vor sa-si petreaca timpul intr-un loc linistit si cu bani putini pot merge in locurile special amenajate pentru ele, adica la campinguri. Pretul unei zile petrecute la cort variaza de la 10 la 150 de lei. Aici turistii au dusuri, toalete si le sunt asigurate locuri de parcare.

Calatorii - Zboruri noi cu Wizz Air


Din 2007, firma Wizz Air, care impune conceptul low-cost, ofera romanilor opt zboruri noi catre Barcelona, Roma, Milano, Londra, Dortmund si Budapesta, cu plecare din trei puncte diferite. Biletele pot fi deja achizitionate prin intermediul website-ului companiei, pretul pentru primele 10.000 de bilete este de 0 lei (se achita 69 lei, taxe de aeroport).

Sanatate - La tratament in concediu


Pentru a impleti utilul cu placutul, puteti sa va petreceti concediul intr-o statiune balneoclimaterica. Pretul pentru un sejur de 9 sau 18 zile pentru o persoana variaza intre 60 si 85 de lei pe zi. Pretul include trei mese pe zi, iar tratamentul se plateste separat, intre 14 si 18 lei pe zi.

Racoritor - Schi de vara la Balea Lac


Cine a ratat Serbarile Zapezii de la mijlocul lunii iunie poate merge totusi la schi si poate vedea si un snowpark la Balea Lac. Transfagarasanul este deschis, iar preturile de cazare la cabane au crescut, deoarece a inceput oficial sezonul. Zapada este buna si se schiaza in conditii bune de la lac in sus spre saua Capra, pe mai multe culoare.

×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie