x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

21 Mai 2006   •   00:00

Caravana - Litoralul, promovat in Europa

O caravana turistica organizata de Primaria Mangalia in colaborare cu Asociatia Pro Familia va promova oferta estivala din sudul litoralului romanesc in sapte destinatii europene, potrivit Rompres. Pe parcursul a doua saptamani se vor organiza standuri si prezentari de oferte turistice, culturale.

Bucovina - Cu caruta prin munti

O plimbare cu caruta prin Muntii Bucovinei va aduce aminte de copilaria petrecuta la bunici. Timp de opt ore va puteti relaxa intr-o mica excursie, care include o gustare pe drum si masa la cabana, si costa 20 de euro de persoana.

Codul lui Da Vinci - Filmul aduce mai multi turisti

Pemiera mondiala a filmului "Codul lui Da Vinci" ar putea aduce un numar mai mare de turisti la bisericile si monumentele care apar in ecranizarea romanului lui Dan Brown, potrivit presei straine. La Capela Rosslyn din Scotia sunt asteptati circa 140.000 de vizitatori in acest an, in timp ce reprezentantii Temple Church din Londra se asteapta la o afluenta de turisti in urmatoarele saptamani.

Grecia - Vacante in insula Skiathos

Insula greceasca Skiathos este o destinatie de vacanta potrivita atat pentru tinerii care doresc o viata de noapte agitata, cat si pentru iubitorii de natura si liniste. Preturile pachetelor de o saptamana, oferite de Aerotravel Lufthansa City Center, variaza intre 300 si 700 euro, in functie de perioada si serviciile alese.

Germania - Hotelierii castiga la Cupa Mondiala

Cupa Mondiala de Fotbal ar putea aduce venituri de 500 de milioane de euro hotelierilor germani, potrivit unui sondaj citat de presa straina. Aproape 40% din proprietarii de hoteluri si 30% din proprietarii de restaurante apreciaza ca cifra de afaceri va creste anul acesta.

Proiect - Satul transilvanean, la Sighisoara

In zona Sighisoarei ar putea fi implementat proiectul turistic denumit "Satul transilvanean", o replica transilvana a Muzeului Satului din Bucuresti, potrivit Rompres. Proiectul consta in infiintarea unor sate cu arhitectura medievala romaneasca, ungureasca si saseasca. Satele vor oferi turistilor spatii de cazare, meniuri culinare traditionale si programe rurale de recreare.
×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie