x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

30 Apr 2006   •   00:00

Ghid - Romania este o destinatie ieftina


Romania se afla pe acelasi loc cu Argentina si Nicaragua in ghidul celor mai ieftine destinatii de vacanta din lume. In aceste tari, turistii pot gasi oferte de cazare la 20 de dolari pe camera, restaurante unde pot manca cu 2 dolari, taxiuri ieftine si halbe de bere la pretul de un dolar.

Litoral - Sezonul estival aduce noi controale


Hotelurile si restaurantele de pe litoral vor fi controlate periodic de autoritati. "Rolul controalelor este de a asigura turistilor romani si straini servicii turistice de calitate", a declarat Ovidiu Iuliu Marian, presedintele ANT. Sezonul estival din acest an se incheie la 31 septembrie.

Investitii - Peste 5 milioane de euro pentru hoteluri


Societatea THR Marea Neagra va investi in acest an 5,3 milioane de euro pentru reparatii si modernizari la hotelurile de pe litoral. Mihai Fercala, presedintele SIF Transilvania, a spus ca va investi in urmatorii cinci ani 100-150 de milioane de euro pentru finantarea unor proiecte din turism, ce vizeaza modernizarea sau cumpararea de hoteluri.

Noutate - Lectii de calarie la CAP-ul din Deva


Fostul CAP din satul hunedorean Archia, situat la 3 kilometri de orasul Deva, a intrat in circuitul turismului ecvestru. Aici, turistii pot lua lectii de calarie de la instructori specializati, pot calari pana la Castelul Corvinestilor din Hunedoara si cetatile dacice din Orastie.

Destinatii - Bran, locatie traditionala de 1 Mai


Turistii care vor sa-si petreaca ziua de 1 Mai la munte, la pensiune de doua margarete vor plati 95 de lei pe camera, pe zi sau 160-190 de lei apartamentul pe zi. Cazarea se face minimum doua nopti, iar pretul nu include si masa. Pensiunea are curte interioara cu loc de joaca pentru copii.

Excursii - Zi muncitoreasca sarbatorita la greci


Romanii care vor sa plece din tara in jurul zilei de 1 Mai pot merge in excursie la Halkidiki. Aici, pentru sase nopti de cazare la hotel de 3 stele, transport cu autocarul, micul dejun asigurat zilnic si ghidul din Grecia trebuie sa platim 40-60 de euro de persoana, la care se adauga 199 RON. Excursiile optionale se platesc separat.
×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie