x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

19 Mar 2006   •   00:00

19 martie 2006

Avion - Ieftin, spre Italia


Compania aeriana italiana WindJet, specializata in zboruri cu tarife economice, va lansa in luna aprilie curse pe ruta Forli-Bucuresti. Pasagerii au posibilitatea sa calatoreasca in continuare spre Catania sau Palermo. Potrivit site-ului companiei, pretul unui bilet pentru o calatorie Bucuresti-Forli in aprilie porneste de la 40 de euro. WindJet a fost infiintata in 2003 si a transportat anul trecut peste doua milioane de pasageri, pe curse regulate si charter. (Adrian Mihai)

Pasti la Praid - Ospetie pe trei nopti


Turistii care vor sa petreaca Sfintele Sarbatori de Pasti la poalele muntelui, in mijlocul tinutului secuiesc, pot merge la Praid. Pretul pachetului este de 360-400 de lei de persoana si cuprinde trei nopti de cazare la pensiuni de 2-3 margarete cu pensiune completa si transport. Oaspetii pot participa la vopsirea oualor, dupa care vor vizita salina Praid, statiunea Sovata si pastravaria de la Campul Cetatii. (Elena Stan)

Balea Lac - Hotelul de gheata, on-line


Turistii care nu vizitat Hotelul de Gheata de la Balea Lac pot face acest lucru pe internet, la adresa http://www.panoramax.ro. Petrecerea timpului la Hotelul de Gheata este o adevarata aventura pentru turistii dornici de senzatii tari.

Targ - Strainii, interesati de Bihor


Strainii care au vizitat Targul international de turism organizat saptamana trecuta la Bruges, in Belgia, s-au aratat foarte interesati de traditiile din zona Bihorului. "Am observat ca foarte multi vizitatori se interesau de tot ceea ce inseamna turism rural. Din faptul ca am ramas fara material publicitar am tras concluzia ca strainii sunt dornici sa ne viziteze", a spus Dan Poinar, reprezentant al Consiliului Judetean Bihor, citat de Rompres.

Programe - Porturi turistice pe Litoral


In urmatorii doi ani vor fi amenajate miniporturi pentru agrement pe Litoral si puncte de observatie si fotografiere a faunei ornitologice in Delta Dunarii. Acest program va fi finantat cu 60 de milioane de euro, bani care vor proveni de la buget si din fonduri externe. (Florina Zainescu)

×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie