x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

14 Ian 2007   •   00:00
EXOTIC - La plaja in Tenerife, in ianuarie
La inceput de an, preturile pentru o vacanta in Tenerife sunt mai mici decat de Revelion. In luna ianuarie, un sejur cu sapte nopti de cazare si demipensiune costa intre 400 si 445 de euro de persoana, in functie de categoria hotelului.

REZERVARI - Bilete la Carnavalul din Venetia
Pana la faimosul carnaval mai este o luna, insa nu e devreme sa faceti rezervari. O excursie de sase zile cu autocarul costa 290 de euro de persoana, la care se mai adauga 150 de lei. In program este inclusa vizitarea cetatii Buda si un tur istoric al orasului Viena.

INCURSIUNE - Atena, un loc plin de istorie
O minivacanta la Atena este un bun prilej de a afla cate ceva din istoria civilizatiei elene. Turistii pot vizita monumentele de pe Acropole, muzee si strazi stravechi, precum si magazinele foarte moderne din capitala Greciei. Un sejur de trei zile cu avionul si cazare la hotel de trei stele, cu mic dejun, costa 265 de euro de persoana.

CIPRU - Luna de miere in Insula Afroditei
Cuplurile proaspat casatorite pot petrece o vacanta de neuitat in Cipru, destinatie perfecta pentru luna de miere. Un sejur cu sase nopti de cazare la hotel de patru stele si mic dejun costa 527 de euro de persoana, la care se adauga cate 75 de euro pentru taxa de aeroport.

FRANTA - Week-end in Orasul Luminilor
O minivacanta la Paris poate fi un mod placut de a petrece sfarsitul de saptamana la cumparaturi sau vizitand muzeele si obiectivele turistice din capitala franceza. Pentru trei nopti de cazare cu mic dejun si transport cu avionul, turistul trebuie sa plateasca in jur de 370-400 de euro.

LONDRA - Sejur de Ziua Indragostitilor
Chiar daca mai este o luna pana la sarbatoarea Sfantului Valentin, agentiile de turism au deja oferte pentru aceasta perioada. Cuplurile pot petrece o saptamana romantica la Londra, la un hotel de patru stele. Excursia costa 710 euro de persoana si cuprinde cinci nopti de cazare, mic dejun si transport cu avionul.

×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie