x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Locuri în care să călătorești în funcție de cât de singur ești

Locuri în care să călătorești în funcție de cât de singur ești

18 Mai 2018   •   13:11
Locuri în care să călătorești în funcție de cât de singur ești

Pe măsură ce vara se apropie, temperatura devine tot mai potrivită pentru a călători. Nu este nevoie să fii înconjurat de o mulțime de oameni pentru a vizita locuri superbe și pentru a te bucura de vară. Elite Daily prezintă câteva locuri în care îți poți petrece vacanța dacă ești o persoană care este obișnuită cu singurătatea sau dacă pur și simplu te-ai săturat de agitația din grupul tău de prieteni. 

1. Costa Rica: Dacă abia acum începi să experimentezi singurătatea

Costa Rica este un loc perfect pentru a te reconecta cu tine, pentru a te cunoaște mai bine și pentru a te bucura de libertate. Cascade, vulcani, plaje, păduri, Costa Rica este un pachet perfect pentru a te bucura de o vacanță în liniște și armonie.

2. New York City: Dacă ești singur și gata să te revitalizezi

Ia în considerare orașul New York, dacă ești gata să te amesteci prin mulțime, să preiei energie și să te distrezi în orașul care nu doarme niciodată. Aici poți întâlni oameni intereanți și poți avea cele mai frumoase momente din viața ta.

3. Cancun, Mexic:  Un loc unde să mergi cu prietena ta cea mai bună

Dacă tot grupul în care vă aflați este plin de cupluri, tu cu prietena ta cea mai bună puteți alege să călătoriți în Cancun. Puteți avea relaxare de care aveți nevoie, departe de drame, relații și ieșiri ciudate cu gașca plină de cupluri. Spa, înot, cluburi, totul este pentru voi.

4. Paris: Dacă ești gata să te îndrăgostești

Cu toate că pare a fi un clișeu, Parisul este locul unde poți să te îndrăgostești. Romantismul care înconjoară orașul, muzeele, istoria te pot duce în brațele persoanei la care ai visat.

×