x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Moment istoric pentru McDonald’s! Compania va servi în avioane comerciale

Moment istoric pentru McDonald’s! Compania va servi în avioane comerciale

26 Noi 2016   •   14:08
Moment istoric pentru McDonald’s! Compania va servi în avioane comerciale
Sursa foto: wikipedia

Pentru prima dată în istorie, produsele oferite de McDonald’s vor putea fi servite în avioanele comerciale. Gigantul fast-food a bătut palma cu WestJet, o companie aeriană canadiană, pentru a oferi pasagerilor meniurile lor în timpul călătoriilor.

Însă fanii lanţurilor de restaurante ar putea fi dezamăgiţi când vor afla că preferatul lor, Big Mac, nu va fi disponibil. În schimb, McCafe Premium Roast Coffee va fi servită gratis pasagerilor curselor interne.

Gregg Saretsky, director executiv WestJet, a spus că aceştia servesc 30 de mii de cafele pe zi, aşa că brandul McCafe va profita de o vizibilitate foarte mare. „Ne ajută prin faptul că oferim o cafea mai bună, astfel încât, îmbunăţeşte experienţa zborului pasagerilor şi oferă un avantaj în războiul cafelelor de pe cerul canadian”, a adăugat Gregg.

Serviciul a fost deja pus în aplicare şi va fi prezent pe toate cursele interne în următoarele luni.

John Betts, preşedintele şi directorul executiv McDonald’s din Canada, a spus: „Întotdeauna am fost de părere că cerul este limita pentru McCafe şi iată că astăzi, acest vis a devenit realitate”, citează The Sun.

McDonald’s şi WestJet nu sunt la prima colaborare. Aceştia au lucrat împreună pentru ajutorarea organizaţiilor pentru copii.

Citeşte şi:

Un fost jucător al lui Manchester United a declarat că a fost abuzat sexual de antrenor în copilărie

A MURIT Fidel Castro

VIDEO Carla’s Dreams și-a ales concurentele pentru Duelurile „X Factor”

 

×