x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Primul sistem național de rezervări pentru cazare în România

Primul sistem național de rezervări pentru cazare în România

de Diana Scarlat    |    16 Iun 2020   •   10:46
Primul sistem național de rezervări pentru cazare în România

Hotelcon, unul dintre angrosiștii importanți ai turismului global, a lansat, recent, un nou sistem de rezervări, în parteneriat cu Olympia Viaggi, touroperator important din Italia. Acesta se adresează doar structurilor de cazare din România, de orice dimensiune, pentru a veni în sprijinul lor, fie acestea hoteluri, hosteluri, vile, pensiuni sau apartamente în regim hotelier. Nu există un număr minim de camere care pot fi integrate în acest sistem. 

 

Agreatorul oferă, la ora actuală, serviciile de marketing structurilor de cazare fără costuri. Există două tipuri de integrări: dinamică (cu channel manager) și statică (pentru structurile de cazare mici). Acest sistem se dorește un liant care va facilita accesul la produsele hoteliere. „Toate unitățile integrate în sistemul nostru sunt acreditate și oferim suport în limba română, fotografii reale urcate în sistem, plăți cu cardul sau transferuri bancare cu plata garantată”, precizează Gabriela Florea, manager Hotelcon. Noul sistem se adresează în primul rând agențiilor de turism, dar, indirect, și turiștilor. Sistemul de rezervări new.hotelcon.travel are deschidere internațională, întrucât, prin integrarea cu Hotelcon, structurile de cazare vor fi incluse automat în încă trei sisteme de rezervări la nivel european. 


Acest sistem va beneficia, prin rețeaua globală Hotelcon, de o distribuție în mai multe sisteme de rezervări din toată lumea și din România. Hotelierii vor beneficia de promovare gratuită în cadrul webinariilor organizate pentru agențiile de turism.
 

×