x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Raiul de pamânt de află în Maldive (GALERIE FOTO)

Raiul de pamânt de află în Maldive (GALERIE FOTO)

09 Iun 2015   •   16:32
Raiul de pamânt de află în Maldive (GALERIE FOTO)

Paradisul pe pământ sigur există. Acesta este undeva pe o plajă tropicală, cu apă cristalină, nisip alb şi oameni zâmbitori.


Nu puţine sunt insulele tropicale care oferă astfel de locuri, rupte parcă din poveşti. Apa este atât de limpede încât peştii pot fi văzuţi până departe. Culorile vieţuitoarelor mării sunt ca rupte din curcubee iar spectacolul la care poţi asista, numai cu o pereche de ochelari de înot, este mai bun decât orice film.


Companiile de turism s-au apucat să facă un clasament al celor mai frumoase plaje. Au făcut multe clasamente de-a lungul anilor dar cele mai spectaculoase sunt cam toate în Pacific sau Oceanul Indian.


Din lista parte Maldivele. Cele mai spectaculoase plaje şi hoteluri construite de-asupra ape se află pe atolii arhipelagului. Bungalouri lacustre răsar direct din apa clară în această zonă unde parcă nu este vreme rea niciodată. Cu toate acestea seyonul furtunilor durează din mai până în noiembrie.


Vilele construite deasupra apei se află de insula Lankanfushi, si sunt legate intre ele de un ponton. Există şi câteva locuinţe izolate la care se poate ajunge numai cu ajutorul unei ambarcaţiuni.

×
Subiecte în articol: insulele maldive destinaţii turistice