x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Reduceri - Hai in vacanta de toamna!

Reduceri - Hai in vacanta de toamna!

de Iohanna Onaca Purdea    |    03 Sep 2006   •   00:00
Reduceri - Hai in vacanta de toamna!

Luna septembrie aduce excursii la preturi mai mici. Cei care isi doresc un concediu la mare sau un circuit istoric pot opta pentru un sejur in Egipt, Tunisia, Cipru sau Malta.

Vara a trecut, dar sezonul vacantelor ramane inca deschis pentru toti turistii. Cei care nu au apucat sa savureze o vacanta pe malul marii o pot face acum, la preturi mai mici decat in miez de vara. Operatorii de turism au ieftinit sejururile in strainatate, printre destinatiile de toamna numarandu-se Tunisia, Egiptul, Malta sau Cipru.

TUNISIA. Plaja, soare si exotism - o vacanta de vis

TUNISIA. In nordul Africii se poate face plaja in septembrie si chiar in octombrie, Tunisia fiind o destinatie ideala pentru un inceput de toamna. Un sejur in Hammamet, la un hotel de trei stele, oferit de Tunisiana Travel costa 251 de euro de persoana pentru o saptamana sau 342 de euro pentru doua saptamani. Tariful cuprinde transportul cu avionul, cursa charter, sapte nopti cazare cu demipensiune si asistenta turistica. "Noutatea sezonului o reprezinta circuitele de doua saptamani, care ofera doua vacante la pretul uneia singure. Turistul petrece atat un sejur la Marea Mediterana, dar are parte si de un circuit care include El Jem-ul, Cartagina, capitala Tunis si fascinanta Sahara", spune Gheorghe Stoian, reprezentantul Tunisiana.

SFINXUL. In Egipt se imbina distractia cu circuitele istorice

CROAZIERA PE NIL. Ca si Tunisia, Egiptul este un loc numai bun de vizitat toamna, deoarece clima este numai buna atat pentru plaja, cat si pentru vizitat diferitele obiective turistice. Mircea Vladu, reprezentant al agentiei Prestige Tours, ne spune ca charterul agentiei sale zboara alternativ, o saptamana pe Hurghada, o saptamana pe Cairo. "Avantajul acestui program ar fi urmatorul: ofera patru zile de croaziera pe Nil si trei zile de sejur la Hurghada, una dintre cele mai splendide destinatii la Marea Rosie. Iar croaziera mai prezinta un avantaj: turistul nu mai trebuie sa strabata drumul de la Cairo la Hurghada prin desert", spune Mircea Vladu.

O croaziera pe Nil, oferita de Cocktail Holidays, costa 579 de euro si cuprinde transport cu avionul, o noapte de cazare cu demipensiune in Cairo, trei nopti pe vas de croaziera de 5 stele lux cu pensiune completa, doua nopti cazare in Hurghada in regim all inclusive, transport cu trenul Cairo - Aswan si vizitele din program.

MALTA. Platoul unde s-a filmat "Popey Marinarul"
CIPRU. Legenda spune ca Afrodita s-a intrupat din spuma marii

Cei care aleg un sejur la Hurghada, la cinci stele, oferit de Prestige Tours, vor plati 499 de euro. In acesti bani este cuprinsa o noapte de cazare in Cairo, cu mic dejun si pranz, si sase nopti la un hotel de cinci stele in Hurghada, in regim all inclusive, toate transferurile si asistenta turistica.

MALTA SI CIPRU. Septembrie aduce reduceri si pentru pachetele turistice in Malta, pe care le puteti cumpara la tarife cuprinse intre 350 de euro la 3 stele si 376-450 de euro la 4 stele. Sejururile, oferite de Malta Travel, cuprind sase nopti de cazare cu mic dejun, transferuri si o croaziera gratuita pentru cei care fac rezervari cu trei saptamani inainte.

Pentru o vacanta in Cipru, la Limassol, veti plati 485 de euro de persoana la 3 stele sau 650 de euro la 5 stele. Butterfly Tourism ofera reduceri si pentru aceasta destinatie: pentru un sejur la 5 stele suplimentul de demipensiune este gratuit, un cuplu economisind circa 470 de euro/sejur.
×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie stele