x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Reduceri pentru vacanțe la schi, în Austria 

Reduceri pentru vacanțe la schi, în Austria 

de Diana Scarlat    |    03 Sep 2019   •   11:44
Reduceri pentru vacanțe la schi, în Austria 

Una dintre destinațiile de iarnă preferate de schiori este Austria, nu doar pentru că are pârtii foarte bune și bine dotate, ci mai ales pentru că turismul de iarnă este foarte bine organizat aici, iar serviciile hotelierilor sunt ireproșabile. Cei care vor să se asigure că vor avea o vacanță de iarnă reușită, beneficiind și de reducerile pachetelor cumpărate de la agenții, ar trebui să se grăbească, pentru a prinde ofertele „early booking”.

Pârtiile de schi din Austria sunt amenajate în principalele centre montane ale stațiunilor devenite deja celebre pentru turiștii din întreaga lume și sunt accesibile cu telegondola. Pârtiile sunt pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru începători, avansați și experți. În general, pârtiile din Austria sunt diversificate și se potrivesc oricărui tip de schior. Sunt pârtii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, pentru schi nocturn, pentru cross-country și alte sporturi la modă. 

 

Pârtii întreținute permanent

 

Condițiile de zăpadă sunt excelente în toate stațiunile montane din Austria și le oferă turiștilor posibilitatea de a schia din luna decembrie până în luna martie, datorită tunurilor de zăpadă și a echipamentelor care întrețin în permanență zonele schiabile. Sistemul de instalații de transport pe cablu pe din Austria este printre cele mai bune din lume, asigurând confortul și siguranța turiștilor. Acesta include mai multe tipuri de teleferice, telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. În general, accesul către teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase, în funcție de compania de la care sunt cumpărate. 

 

Există posibilitatea de a cumpăra pachete pentru schi, ce includ opțiuni pentru skipass/liftpass la prețuri reduse.

 

×
Subiecte în articol: vacante austria early booking