x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Revelion 2012, oferte last minute. La Straja, Feleac sau Muntele Mic încă mai sunt locuri libere

Revelion 2012, oferte last minute. La Straja, Feleac sau Muntele Mic încă mai sunt locuri libere

de Sorin Anghel    |    28 Dec 2011   •   21:00
Revelion 2012, oferte last minute. La Straja, Feleac sau Muntele Mic încă mai sunt locuri libere

Daca v-ati hotarat in ultima clipa ca vreti sa petreci Revelionul la schi trebuie sa miscati rapid. In statiunile montane mai sunt doar cateva locuri libere, iar cabanierii sunt dispusi sa faca reduceri importante numai pentru a nu ramane cu paturile goale.

Sibienii care isi doresc sa schieze chiar si in noaptea de Revelion trebuie sa stie ca la Paltinis, pe Arena Platos, transportul pe cablu va fi gratuit intre orele 22:00 si 24:00. Petrecerea va fi una in aer liber, nu este nevoie de rezervare, iar accesul este gratuit. Pentru mancare sau bautura trebuie doar sa mergeti in bar sau in restaurant. Mai multe detalii pe www.arenaplatos.ro.

La Muntele Mic, statiune situata la 1.500 de metri altitudine si unde accesul se poate face numai cu telescaun, hotelierii inca mai spera sa li se ocupe toate locurile ramase libere pentru vacanta de Revelion. Un sejur de 4 nopti la Hotel Felix pleaca de la 790 de lei si include pensiune completa si masa festiva pentru noaptea dintre ani. www.jurnalul.ro transmite imagini live de la Muntele Mic. Stratul de zapada in statiunea din judetul Caras-Severin are o grosime de 50 de centimetri. In aceasta perioada, toate cele trei teleschiuri functioneaza la capacitate maxima. Mai multe detalii pe www.muntelemiconline.ro!

Clujenii care vor sa priveasca orasul de sus pot merge in noaptea de Revelion la partia Feleacu, acolo unde va avea loc o petrecere de zile mari. Pentru un loc la masa, organizatorii cer fiecarui turist cate 150 de lei. www.jurnalul.ro transmite imagini live de la partia Feleacu. Preturile la cazare au ramas neschimbate in aceasta perioada. Mai multe detalii pe www.teleschi.ro!

Pe Valea Jiului mai sunt locuri libere atat la Straja, cat si in Paring. La cabana Montana, situata chiar la intrarea in statiune, la doi pasi de partia Constantinescu, un sejur de 4 nopti, pensiune completa si cina festiva in noaptea de Revelion costa 1.100 lei de persoana. Cazarea se face in camere cu cate doua paturi. www.jurnalul.ro transmite imagini live de la Straja. Pe partiile din Masivul Valcan se poate schia fara probleme. Sunt deschise toate pistele, mai putin Canal. Acolo, accesul turistilor este interzis din cauza lucrarilor care au fost efectuate la reteaua de zapada artificiala. Mai multe detalii pe www.skistraja.ro! Drumul de acces in statiune este deschis, dar ar fi mai bine daca ati urca pe munte cu telescaunul.

×
Subiecte în articol: revelion 2012