x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Rute alternative pentru turiștii care se întorc în Capitală de pe litoral și de pe Valea Prahovei

Rute alternative pentru turiștii care se întorc în Capitală de pe litoral și de pe Valea Prahovei

12 Iul 2020   •   10:44
Rute alternative pentru turiștii care se întorc în Capitală de pe litoral și de pe Valea Prahovei

În această după-amiază este de așteptat ca turiștii care au fost în week-end pe litoral sau în stațiunile de pe Valea Prahovei să se întoarcă în Capitală. Prin urmare, drumurile rutiere se vor aglomera, motiv pentru care poliția recomandă rute alternative.

În loc de Autostrada A2 București – Constanța, pot fi folosite DN 2A Constanța – Hârșova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – București sau A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – București.

Pentru DN 1 Brașov - Ploiești – București sunt recomandate ca rute alternative DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – București sau DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – București sau DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – București, ori DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Centrul Infotrafic informează că polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe autostrada A2 București – Constanța și pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Polițiștii le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Șoferii sunt sfătuiți să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Mediafax

×