x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Târguri de turism, la Braşov şi Ploieşti

Târguri de turism, la Braşov şi Ploieşti

de Magda Cristina Ursache    |    14 Mai 2011   •   10:52

Ieri, 13 mai, la Braşv, a început cea de a patra ediţie a Transylvania Tourism Fair, derulat sub egida ANAT (asociaţia naţională a agenţiilor de turism). Evenimentul este programat pentru perioada 13-15 mai. Desfăşurat sub sloganul "O 9 atitudine în turism”, târgul propune, ca în fiecare primăvară, oferte de early booking pentru destinaţii externe, ca şi oferte speciale în turismul intern.

La conferinţa de presă care a precedat deschiderea oficială a târgului, dna Corina Martin, preşedinte ANAT, a declarat: "Alege Agenţia de Turism – Călătoreşte cu ANAT”, campania noastră de suflet îşi propune educarea turiştilor în vederea conştientizării avantajelor rezervării vacanţelor printr-o agenţie de turism, respectiv protecţie, siguranţă, tarife preferenţiale”.

În ce priveşte oferteke speciale pentru turismul intern, trebuie să spunem că nu lipsesc de la această ediţia a Transylvania Tourism Fair programele pe care ANAT le derulează î mpreună cu partenerii săi, de la patronatele din turismul balnear sau de pe Litoral, până la ANTREC, astfel încât cei care doresc îşi pot rezerva bilete în cadrul programelor "Litoralul pentru toţi”, "O săptămână la munte”, "Vacanţă la ţară”, "O săptămână de refacere”, "Decada turismului balnear”.
Preşedintele Regiunii Centru a ANAT, Sorin Dencescu, a declarat cu privire la eveniment: "Transylvania Tourism Fair are două atuuri majore: o locaie de excepţie şI faptul că dintr-un târg regional, cum a fost până acum, a devenit un târg internaţional, prin prezenţa standurilor Maltei, Turciei şi Ungariei”.

Expo Vacanţa
Să mai spunem că în aceste zile, în ţară se desfăşoară şi alte târguri ale ANAT. Astfel, la Ploieşti, a început joi "Expo Vacanţa”, eveniment care se va încheia mâine, 14 mai. La acest târg cele mai solicitate pachete turistice se pare, după primele statistici, că sunt cele din programul "miniPreţuri de vacanţă - Litoralul pentru toţi”, urmate îndeaproape de pachetele turistice din programele "Decada balneară” şi "O săptămână la munte”. Prahovenii sunt de asemenea interesaţi de vacanţele în Byulgaria, Turcia, Grecia şi de circuite şi croaziere. 

×
Subiecte în articol: turism anat targ