x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Top destinaţii de Ziua Îndrăgostiţilor

Top destinaţii de Ziua Îndrăgostiţilor

de IncomeMagazine    |    09 Feb 2013   •   10:55
Top destinaţii de Ziua Îndrăgostiţilor
Sursa foto: Ekaterina Krasnikova/Getty Images/iStockphoto

Fie că este vorba despre Valentine’s Day, fie că este vorba despre mult mai tradiţionalul Dragobete, cert este că luna februarie este una dedicată cuplurilor de orice vârstă. Şi cum mai este puţin timp până la Ziua Îndrăgostiţilor, agenţiile de turism au pregătit mai multe oferte pentru cei care vor să petreacă într-un mod deosebit şi care pot să rupă câteva zile pentru o minivacanţă puţin mai deosebită. Iar pachetele special concepute pentru această ocazie sunt mai atractive, spun turoperatorii în turism, fiindcă hotelierii le pregătesc, de regulă, cuplurilor tot felul de suprize.

Veneţia

Cu străduţele ei înguste, cu gondolele care abia aşteaptă să îşi plimbe doritorii, cu siguranţă Veneţia este una dintre primele destinaţii care vin în minte atunci când este vorba de o escapadă romantică. Şi această destinaţie poate fi cu atât mai atractivă cu cât în această perioadă are loc şi celebrul Carnaval. Podul Rialto şi Piaţa San Marco sunt locuri pline de viaţă, iar cei care vor să stea numai să observe agitaţia specifică perioadei de carnaval, se pot opri la cea mai veche cafenea din Veneţia – Florian. Mai ales că orchestra Caffe Concerto Strauss, foarte apreciată de melomani şi nu numai, este formată din români.

Preţul pentru patru nopţi de cazare la un hotel de trei stele tradiţional în stil veneţian şi zbor inclus este de aproximativ 300 de euro.

Paris


Anual aproximativ 28 de milioane de vizitatori vin să vadă Parisul şi, dintre aceştia aproximativ 17 milioane, aproape cât populaţia României, sunt străini. Iar oraşul luminilor pare să fi fost făcut special pentru cei romantici, de aceea, o evadare de Sfântul Valentin în capitala Franţei nu va putea crea nimănui teama că nu vor avea suficiente lucruri de făcut. Fie se poate lua o cină romantică în vârful Turnului Eiffel, fie pe unul dintre vaporaşele care traversează Sena sau pe Champs-Elysées sau un spectacol special la Moulin Rouge.

Preţul pentru patru nopţi la Paris cu zbor inclus şi cazare într-o cameră dublă la un hotel de patru stele este de aproape 470 de euro de persoană.


Citeste si despre alte destinatii


Citeste si
Best of Romania, in opinia englezilor
Prin pintenul Italiei
Locuri "bântuite" din România. Poveşti cu fantome şi fenomene paranormale
La pas prin „grădina Irlandei”
Cele mai râvnite destinaţii de schi

×
Subiecte în articol: ziua indragostitilor paris venetia