x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un băiețel de 7 ani a ajuns la terapie intensivă după o toxiinfecție alimentară la un hotel de 5 stele

Un băiețel de 7 ani a ajuns la terapie intensivă după o toxiinfecție alimentară la un hotel de 5 stele

10 Sep 2018   •   12:30
Un băiețel de 7 ani a ajuns la  terapie intensivă după o toxiinfecție alimentară la un hotel de 5 stele

Un băiat, în vârstă de şapte ani, din Marea Britanie, se află în stare gravă, după ce a făcut toxiinfecţie alimentară în timp ce se afla cu familia în Egipt. Băiatul s-a confruntat cu sepsis, convulsii şi cu un accident vascular cerebral, notează The Sun.

Luay Mohammed a început să se simtă rău când se afla la hotelul de cinci stele Tia Heights, din Hurghada, însă starea lui de sănătatea s-a deteriorat rapid când a ajuns înapoi în Birmingham. Băieţelul a fost transportat rapid la spital, unde se află la terapie intensivă de trei săptămâni, după ce doctorii au descoperit că acesta a contactat salmonela.

Acesta a suferit o serie de convulsii şi un accident vascular cerebral, joi, iar în prezent se află în stare critică, dar stabilă.

Băiatul se afla într-o vacanţă de două săptămâni cu părinţii, pe data de 27 iulie, când a început să se simtă rău. În urma unor controale la hotelul unde familia a fost cazată, autorităţile au descoperit în alimente E-coli şi stafilococ.

“În timpul acestei perioade am avut aproximativ 3,550 de oaspeţi şi nu a fost nicio sesizare de salmonela. Standardele sanitare sunt supravegheate de Ministerul Turismului, precum şi la alte hoteluri. Orice loc are evaluări pozitive şi negative.”, a fost răspunsul hotelului unde familia a fost cazată.

×