x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Vacanta - Revelion in ultimul minut

Vacanta - Revelion in ultimul minut

de Iohanna Onaca Purdea    |    29 Dec 2006   •   00:00
Vacanta  -  Revelion in ultimul minut

Agentiile mai au cateva locuri pentru petrecerea dintre ani. Cei care nu au apucat sa faca nici o rezervare pentru minivacanta de Anul Nou mai pot gasi locuri pe site-urile specializate. Ofertele sunt limitate, caci Anul Nou bate la usa.

Agentiile mai au cateva locuri pentru petrecerea dintre ani. Cei care nu au apucat sa faca nici o rezervare pentru minivacanta de Anul Nou mai pot gasi locuri pe site-urile specializate. Ofertele sunt limitate, caci Anul Nou bate la usa.

Doar doua zile ne mai despart de Revelion. Cei mai multi dintre noi ne-am gandit deja unde vom petrece noaptea dintre ani si am facut rezervari pentru cele cateva zile de vacanta. La munte toate locurile s-au ocupat, la pensiuni cu greu mai gasesti vreo camera. Si excursiile in strainatate s-au vandut aproape in totalitate. Totusi cei intarziati mai au o sansa: site-urile unde agentiile de turism au afisat ultimele locuri ramase libere pentru diverse excursii de Revelion. Insa trebuie sa va grabiti, caci si acestea sunt limitate.

IN EGIPT SAU LA SCHI. Potrivit www.ultimulminut.ro, pentru excursii cu plecarea la 30 decembrie mai puteti gasi bilete in Egipt, la Sharm el Sheikh. Preturile pentru un sejur de opt zile, transport cu avionul si masa in regim de demipensiune sau mic dejun variaza intre 905 euro la un hotel de patru stele si 1.400 de euro la cinci stele. Cei care doresc sa se rasfete la hotelul Ritz Carlton din Sharm el Sheikh vor plati 2.250 de euro de persoana pentru sapte nopti. La pretul excursiei trebuie insa sa mai adaugati 65 de euro pentru taxa de aeroport, 20 de euro taxa de viza si 30 de lei pentru asigurarea medicala.

Daca nu ati mai gasit bilete in Poiana Brasov, puteti alege o excursie de Anul Nou in statiunile de schi din Austria. Cateva locuri mai sunt la Fuschl am See sau Carinthia, unde sapte nopti de cazare cu demipensiune sau all inclusive costa 460-470 de euro. Turistii care prefera o destinatie insorita pot alege o minivacanta in Sicilia. Pentru patru zile la un hotel de patru stele cu mic dejun si transport cu avionul veti plati 380 de euro de persoana.

IN TARA. Bilete pe ultima suta de metri mai puteti gasi si in statiunile romanesti, cum ar fi Baile Herculane. Un sejur de patru zile, cu plecare la 30 decembrie costa 920 de lei. Pachetul cuprinde 3 nopti de cazare la hotel de trei stele, bonuri valorice de 90 de lei pe durata intregului sejur, masa de Revelion si cina festiva din prima zi a Noului An. O vacanta reusita de Anul Nou puteti petrece si in apropiere de Ramnicu-Valcea, la un hotel situat pe dealul Capela. In functie de numarul de nopti de cazare, veti plati intre 460 si 540 de lei de persoana. Ultima varianta cuprinde trei nopti de cazare, pensiune completa, cina festiva de Revelion si cina traditionala romaneasca la 1 ianuarie.
Dupa Anul Nou
O excursie la Viena este una dintre variante pentru un sejur reusit la inceput de an. Inca va mai puteti inscrie pentru un circuit Budapesta-Viena, care include si program de cumparaturi in capitala Austriei. Excursia costa 300 de euro de persoana si cuprinde transport cu autocarul, patru nopti de cazare cu mic dejun la hotel de trei stele si turul oraselor Budapesta si Viena.
×
Subiecte în articol: anul nou meditaţie de călătorie