x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii WEBCAM. Vezi cum arată pârtiile din Munţii Parâng! IMAGINI LIVE din Straja - Platoul Soarelui

WEBCAM. Vezi cum arată pârtiile din Munţii Parâng! IMAGINI LIVE din Straja - Platoul Soarelui

17 Noi 2016   •   15:09
WEBCAM. Vezi cum arată pârtiile din Munţii Parâng! IMAGINI LIVE din Straja - Platoul Soarelui
Sursa foto: Facebook.com/SkiParang

În munţii Parâng a nins, zilele acesta, dar administratorii pârtiilor din zonă aşteaptă şi mai multă zăpadă pentu a se putea schia.

"Salutare prieteni! Deocamdata nu putem vorbi de un sezon de schi deschis, ci doar de prima zapada cazuta. Au fost batute doar partiile "A" si "Sub Telescaun - pilon 17" pentru a incerca o compactare a zapezii. Momentan singura instalatie functionala este telescaunul vechi, cel care a functionat de altfel pe parcursul intregului an, cu program de functionare zilnic, 9-16 (ultima imbarcare 15:30), mai putin ziua de miercuri cand se efectueaza revizia tehnica (se efectueaza cursa de ora 9 si cea de 15:30).

VEZI IMAGINI LIVE DE LA Straja - Platoul Soarelui

Pe celelate partii stratul de zapada este inca insuficient. Deci, deocamdata, sunteti invitati la zapada si aer curat, despre schiat in adevaratul sens al cuvantului inca nu poate fi vorba, cu toate ca primii doritori au sosit inca de astazi", este textul postat pe pagina de Facebook a staţiunii Parâng.

Facebook.com/SkiParang

 

×