x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Când revine „Chefi la cuțite” la Antena 1! Va fi sezonul lui chef Scărlătescu sau nu?

Când revine „Chefi la cuțite” la Antena 1! Va fi sezonul lui chef Scărlătescu sau nu?

29 Ian 2017   •   12:10
Când revine „Chefi la cuțite” la Antena 1! Va fi sezonul lui chef Scărlătescu sau nu?
Sursa foto: MIHAI STETCU

Va fi sau nu va fi sezonul lui chef Scărlătescu? Aceasta este întrebarea tuturor legată de cel de-al treilea sezon al show-ului „Chefi la cuțite”, care revine la Antena 1 din 13 februarie.

În fiecare luni și marți, de la ora 20.30, cei trei chefi revin în show-ul care îi aruncă în luptă directă. Scorul este 1 la 1 la 0, iar după ce primele două sezoane au fost câștigate de chef Bontea, respectiv de chef Dumitrescu, acum chef Scărlătescu este mai motivat și decis ca oricând să-și nimicească adversarii în bucătărie.

„Ați auzit de Bute? Cassius Clay? Mike Tyson? Sunt greu de oprit în acest sezon și o să-mi iau revanșa. Nu vreau să spun mai mult decât: „trei”. Va fi vai de ei în sezonul trei!”, spune Cătălin Scărlătescu, decis să facă egalitate în acest al treilea sezon. Bucuroși că au câștigat deja primele două sezoane și pentru că gustul victoriei e încă proaspăt, chefii Bontea și Dumitrescu nu se lasă nici ei mai prejos și promit o luptă pe cinste. „Vreau să visez și mai mult și să fac lucruri și mai frumoase în acest nou sezon. Am deja experiența unor echipe minunate în primele două sezoane și cred că și de data asta voi fi înconjurat de cei mai buni concurenți”, crede Florin Dumitrescu. La rândul lui, Sorin Bontea își păstrează calmul care l-a consacrat și spune că nimic nu-I va sta în cale: „Nu mi-e treamă de ei, eu vreau să am cu cine să mă lupt.”

Noul sezon „Chefi la cuțite” care începe din 13 februarie aduce iar în bucătăria emisiunii bucătari profesioniști, dar și amatori talentați, adevărate personaje dormice să lucreze împreună cu cei trei chefi. Fie că vin din Italia, Marea Britanie sau India, aceștia vor aduce cu ei toată experiența culinară dobândită în restaurantele lumii. Nu vor lipsi preparatele ciudate, cu care chefii încep să se obișnuiască, nu vor lipsi momentele amuzante sau pariurile dintre chefi la jurizarea pe nevăzute, pariuri ce îi vor aduce în cele mai neașteptate ipostaze.      

×