x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa 3 reguli Feng Shui de care e bine să ții cont când îți construiești o casă

3 reguli Feng Shui de care e bine să ții cont când îți construiești o casă

05 Iun 2018   •   15:53
3 reguli Feng Shui de care e bine să ții cont când îți construiești o casă

Evaluarea unei locuințe potrivit Feng Shui se face întâi de la exterior la interior, deoarece formele exterioare pot afecta negativ sau pozitiv locatarii săi.

În funcţie de mediul înconjurător, consultantul Feng Shui vă propune câteva recomandări atunci când ne construim sau ne cumpărăm o casă.

În continuare, se face evaluarea internă a locuinței pentru a vedea dacă sunt colțuri, grinzi, oglinzi sau fântâni arteziene. Primul pas este determinarea fațadei clădirii cu busola chinezească Luo Pan, pentru a stabili care este direcţia cardinală.

“Măsurătorile încep întotdeauna din exteriorul casei, deoarece în acest fel putem observa dacă în jurul locației se află clădiri și străzi, piloni, stâlpi de înaltă tensiune, colțuri ascuțite etc. Pentru ca o locuința să beneficieze de un Qi pozitiv, prezența „muntelui și a apei” este esențială. În traducere „muntele” guvernează relațiile și sănătatea în timp ce „apa” guvernează bogăția.

Formele exterioare sunt munți, dealuri, ape, dar într-un oraș, acestea sunt clădirile și străzile. Nu sunt indicate construcțiile în zonele plane, fără drumuri, dealuri și ape pentru că în astfel de situații Qi-ul nu se poate acumula. În Feng Shui o locuința va avea parte de stabilitate și de un Qi bun dacă primește sprijin din față, spate, din stânga și dreapta clădirii”, explică expertul în Feng Shui, Georgiana Văsuian.

Cum să ne alegem terenul casei pentru un Feng Shui corect?

....................

Află cele mai importante 3 reguli Feng Shui atunci când îți construiești o casă

×