x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Camera copilului intre ordine si fantezie

Camera copilului intre ordine si fantezie

25 Mai 2005   •   00:00

Spectacol de vechi si nou / Juridic, Financiar, Imobiliare / Studiul geotehnic / La Neptun efecte de culoare / Camera copilului: intre ordine si fantezie / Locul de joaca / Eveniment / Plantele anuale - trucuri pentru gradina ta / Aphelandra

  • JURNALUL DE CASA, GRADINA SI TERENURI
  • UN SUPLIMENT IN FIECARE ZI
    Editie
    Ed. Colectie
    Jurnalul
    Sanatate
    Jurnalul
    Gastronomie
    Jurnalul
    Casa
    Supliment
    TV
    Jurnalul
    Credinta
    SUMAR

    Ziua cea mai frumoasa


  • de LUMINITA IOAN

  • Prizonieri in agitatia care domina cotidianul nostru profesional, avem inspiratia - nu-i asa? - ca, din cand in cand, sa ne oprim pentru cateva clipe si sa ne tragem sufletul.

    Pentru multi dintre noi, valul de energie necesar pentru a merge mai departe vine dintr-un ungher al sufletului, de unde ne privesc doi ochi rotunzi si mari, plini de iubire, speranta si nevoia de ocrotire, si un hohot de ras, cel mai curat pe care l-am intalnit vreodata.

    Ne reprosam adesea ca nu suntem parintii ideali, dar imediat ne mangaiem obrazul tocmai palmuit spunandu-ne ca pentru ei, copiii nostri, facem sacrificiul de a sta peste program la serviciu.

    Daca am face doi pasi inapoi, pentru a privi situatia "din afara", am realiza ca nu avem dreptul la o astfel de explicatie, iar motivele le stim foarte bine cu totii. Peste putin timp, va fi ziua lor si ne gandim ce cadou le-am putea face.

    In paginile acestui numar al suplimentului gasiti cateva idei de amenajare a camerei copilului, indiferent ca este bebelus ori adolescent, dar si obiecte pentru decorarea spatiului in care el isi desfasoara activitatile.

    Sunt lucruri care-i vor incanta pe copii, dar si pe noi, ca parinti. Ceea ce nu ne va face insa sa ignoram faptul ca, mai mult decat orice jucarie, ei viseaza ca de 1 Iunie, ziua lor, sa ne simta mai aproape.

    E cel mai putin costisitor cadou pe care si-l pot dori si pe care, cu siguranta, il merita!
    ARHIVA - Jurnalul de Cumparaturi
    • Click aici pentru a accesa arhiva
    ×