x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

25 Mai 2005   •   00:00

S-A DESCHIS PRAKTIKER ORADEA
Firma germana Praktiker Bau-und Heimwerkermärkte AG a deschis la Oradea, la 20 mai, dupa numai 4 luni de amenajare (si o investitie de 11 milioane de euro), cel de-al 8-lea magazin din Romania, unde lucreaza 120 de angajati.

Pe o suprafata totala de vanzare de aproximativ 6.220 mp, din care sectorul de gradina ocupa 750 mp, este oferit un sortiment complet si perfect adaptat nevoilor de produse, numarand peste 40.000 de articole pentru casa si gradina, in marea lor majoritate provenite din product ia autohtona. Corespunzator unei cresteri substantiale a cererii de articole din domeniul constructiilor si renovarii, piesa de rezistenta a sortimentelor este reprezentata de materialele si elementele de constructii, precum si de gama completa de accesorii pentru instalatii. Pe langa acestea, magazinul ofera solutii pentru decoratiuni, expozitii generoase de lampi, articole sanitare, produse pentru camping si gradina, acoperind nevoile tuturor mesterilor si pasionatilor de bricolaj.

Clientii Praktiker sunt asteptati cu o gama de servicii care completeaza oferta produselor: vanzare in rate, garantie de schimb, comanda speciala de produse, servicii de debitare a lemnului si a textilelor, combinare cromatica a vopselelor, livrari la domiciliul clientului.

Directorul general al Praktiker Romania, Günter Vosskämper, a declarat ca strategia de dezvoltare pe termen mediu e aceea de a deschide 15 magazine in tara noastra, urmatoarele doua fiind la Constanta si Craiova (investit ie totala de 35 de milioane de euro). Anul trecut, cele 7 magazine existente in Romania au generat vanzari de peste 63 de milioane de euro, reprezentand o crestere cu 45 de milioane de euro comparativ cu 2003.

SHOWROOM PERSONALIZAT DELTA DESIGN
Compania Delta a inaugurat zilele trecute, in Complexul Sphera Building Center din Bucuresti, primul showroom personalizat cu noul brand Delta Design, care cuprinde 27 de magazine de prezentare.

Ocupand o suprafata de 800 mp, noul showroom aduce ca noutate un spatiu de relaxare, unde sunt amplasate dotari functionale: cabine de dus si cazi cu hidromasaj, minipiscine, saune, baie turceasca, echipamentele putand fi testate direct in showroom de catre clienti.

Pe langa o gama foarte larga de produse (numai pe partea de placi ceramice cifra ajunge la peste 11.000), Delta Design inseamna un pachet de servicii complete si de calitate, de la comercializare pana la proiectare si montaj.
×