x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

06 Mai 2005   •   00:00

Special pentru copii o noua linie
Beko a lansat la sfarsitul lunii aprilie 2005 o gama noua de produse: Bebeko, ce include frigidere, masini de spalat, aragazuri, masini de spalat vase si aspiratoare. Electrocasnicele din aceasta linie incorporeaza o tehnologie superioara, dotari speciale, fiabilitate si functionalitate care raspund celor mai exigente nevoi si asteptari, inclusiv celor de ordin estetic si ergonomic. Produsele Bebeko se adreseaza tinerilor parinti care isi doresc produse cu tehnologie de ultima generatie, gandite sa raspunda cerintelor speciale, sigurantei si normelor de igiena recomandate cresterii in conditii optime a copiilor. Astfel, de exemplu, masina de spalat Bebeko prezinta functia Baby Care care asigura o performanta superioara spalarii si limpezirii, precum si sistemul Child Lock care blocheaza accesul copiilor la butoane in timpul functionarii.

Premiu Holcim pentru "Excelenta in Ecologie"
In cadrul Galei Premiilor de Excelenta organizate de revista InterCity, Holcim a fost desemnata castigatoare la Sectiunea Ecologie. Premiul a fost inmanat de Sulfina Barbu, Ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, si reprezinta recunoasterea implicarii companiei in protectia mediului inconjurator. Evenimentul din acest an s-a bucurat de participarea extraordinara a ministrilor care coordoneaza domeniile premiate. In perioada 1998-2004, Holcim Romania a investit peste 20 milioane de euro pentru a proteja mediul inconjurator, inclusiv in modernizarea liniilor de productie a cimentului de la fabricile sale din Campulung - Arges si Alesd - Bihor, pentru a face posibila co-procesarea a peste 100 de tipuri de deseuri. Pana in 2006 compania va investi alte 40 milioane de euro in proiecte privind protectia mediului, in protectia muncii si a sanatatii, in proiecte sociale si de dezvoltare a resurselor umane.
www.holcim.ro

CARTE

"UNDERSTANDING ANTIQUES"

pret 1.265.000 de lei

O echipa de experti, mai mult de 1.000 de fotografii si diagrame, 12 capitole (Art Nouveau, Art Deco, Mobila, Sticla, Ceasuri, Argint, Jucarii, Papusi de colectie, Carpete, Design postbelic etc) si toate celelalte mijloace necesare deprinderii criteriilor de identificare si judecare a valorilor, o editie supervizata de celebrii Judith si Martin Miller. Veti gasi multe lucrari semnate de cei doi, fiecare dintre acestea fiind specializata pe o tema anume sau cuprinzand o trecere in revista a celor mai frecvente teme din lumea antichitatilor.

"1000 CHAIRS"

pret 1.250.000.de lei

Secolul XXI a abandonat definitiv mobila traditionala si a inlocuit- o cu design-ul de produs. Astfel, necesarul devenit util a fost ridicat la rang de arta, insa cu totul alta decat cea a mobilierului de epoca, o arta care exprima omul contemporan, stilul lui de viata si perceptie. Cele mai importante nume in design-ul de produs si lucrarile lor sunt prezentate in acest album, impreuna cu explicatii succinte si imagini de foarte buna calitate. Trecere in revista, insa complexa si relevanta - acest album va poate oferi o viziune de ansamblu asupra design-ului de produs, capitolul "scaune".

"Arts & Crafts in Venice"

pret 1.090.000 de lei

Venetia ... arta, eleganta, opulenta, frumuset e, stralucire, rafinament, extravaganta si lista poate continua la nesfarsit in aceleasi nuante. Ghid cronologic si tematic al artelor din Venetia, peste doua sute de ilustratii impresionante cu interioarele palatelor, gravuri, sculpturi, vase, tesaturi, bijuterii, vitralii, pe scurt tot ceea ce unii dintre critici ar numi "artele minore". Insa valoarea care va fi demonstrata in paginile acestui album va va convinge de o alta apreciere la adresa acestor forme de manifestare a artei. Cu siguranta simtul dumneavoastra estetic va avea multe informatii si imagini de judecat si asimilat. Calatorie placuta!

Carti disponibile la Libraria "Noi", ce pot fi livrate in tara prin posta. Preturi valabile la inchiderea editiei.
×