x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Eveniment

Eveniment

22 Apr 2005   •   00:00


  • 23 aprilie 2005
  • PENTRU SPECIALISTI

    Program national de instruire

    Compania Selena Romania a lansat, in premiera nationala, programul educational "Centrul de Excelenta in Spume Poliuretanice TYTAN", adresat specialistilor in montarea usilor si ferestrelor de tip termopan. Prima etapa a programului implica o investitie de 30.000 de Euro si se va derula in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj Napoca, Iasi si Timisoara.

    Acest centru isi propune sa asigure consultant a generala gratuita pentru categoria profesionala vizata. De asemenea, programul urmareste prezentarea unor metode practice de optimizare a costurilor si a timpului de lucru, precum si de reducere a consumului de spuma poliuretanica. Initiativa se adreseaza, intr-o prima etapa, unui numar de aproximativ 200 de companii din intreaga tara.

    In cadrul programului, in fiecare dintre orase va avea loc cate un seminar, care va prezenta norme si tehnologii moderne de aplicare a spumelor poliuretanice. Pe parcursul unei zile, reprezentantii companiilor participante vor asista la cursuri teoretice si vor participa la demonstratii practice interactive, sustinute de specialisti din industria spumelor poliuretanice, reprezentanti ai Selena Romania si ai Selena Co., Polonia.

    PRODUSELE ELECTROLUX

    Premiate pentru excelenta in design

    Cinci produse Electrolux au castigat recunoasterea pentru excelenta in design in cadrul celei de-a 50-a editii a concursului international "reddot". Concursul "Reddot" este considerat unul dintre cele mai mari si mai prestigioase din industria designului. Peste 4.000 de participanti din 40 de tari concureaza la prestigiosul concurs "Reddot", o adevarata emblema internationala a calitatii pentru design exceptional. In acest an, Electrolux a casigat premiile "Reddot" pentru: masina de spalat vase Favorit, espresorul CaFamosa, refrigeratorul pentru vinuri si aspiratoarele Oxy3system si Ergorapido 2 in 1. Juriul acestui prestigios concurs este compus din experti in design, recunoscuti la nivel global. Criteriile de selectie includ, printre altele, gradul de inovatie, caracteristica de a fi practic, calitatea, continutul simbolic si emotional, precum si ergonomia si compatibilitatea ecologica.

    www.electrolux.com

    UN NOU SHOWROOM

    Destinat profesionistilor

    La inceputul lunii martie, Orion Electrics a inaugurat un nou show-room: Orion Arhitectural Lighting, situat pe Soseaua Mihai Bravu nr. 6. Prin deschiderea acestui show-room, Orion urmareste extinderea ofertei de produse si servicii destinate solutiilor profesionale in iluminatul arhitectural si in iluminatul modern de interior pentru locuinte, birouri si spatii comerciale.

    Orion Arhitectural Lighting este destinat in primul rand arhitectilor si proiectant ilor, prin organizarea de presentari profesionale si acordarea consultantei in alegerea solutiilor si proiectelor de iluminat.

    Principalele branduri prezentate in show-room sunt: Reggiani (Italia), Hoffmeister (Germania), Delta Light (Belgia), SBP, Prisma si Klewe (Grupul de Companii Performance in Lighting, Italia), RZB (Germania), Merten (Germania), AVE (Italia) si Tradel (Italia).
    ×