x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Ghid de bune maniere. Reguli pe care și Moș Nicolae trebuie să le respecte, când merge în case cu bebeluși

Ghid de bune maniere. Reguli pe care și Moș Nicolae trebuie să le respecte, când merge în case cu bebeluși

06 Dec 2016   •   11:21
Ghid de bune maniere. Reguli pe care și Moș Nicolae trebuie să le respecte, când merge în case cu bebeluși

Ce ți-a adus Moș Nicolae noaptea asta? Ce-ai găsit dis-de-dimineață în ghetuțe? Dulciuri și daruri minunate ori... nuielușa fermecată, care să facă peste an, din tine, omul cu bune maniere care se cuvine ca să fii?
Acuma, cât de manierați suntem noi, oamenii, e una. Dar oare el, moșul ăsta bun care înconjură pământul ca să lase fiecărui copil, până-n zorii zilei, cadoul potrivit, o fi știind care sunt regulile atunci când te duci în vizită într-o casă cu copii?

Și mai ales într-una în care pruncul e mic-mititel, înfășat-înfășățel, după vorba colindului? O fi știind au ba, eu tot l-oi învăța!
Prima regulă – pe care sper că a știut-o și Moș Nicolae – este că în casa în care se află un nou-născut te duci numai dacă ai anunțat că vii, iar mama a acceptat să te primească. Mai mult, încă, va trebui să respecți intervalul orar în care ea îți spune că poți veni, ca să nu o prinzi în orele de somn ale bebelușului sau la ceasul de alătat, ori în timpul programului de îmbăiere. A doua regulă e să.......

Citește mai departe AICI

×