x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Idei de aranjamente florale de Paşte

Idei de aranjamente florale de Paşte

06 Apr 2018   •   05:53
Idei de aranjamente florale de Paşte

Iubeşti florile, primăvara, decoraţiunile şi sărbătorile? Atunci Paştele este şi pentru tine un prilej de a transforma zilele de sărbătoare în momente magice, pline de bucurie, frumuseţe şi culoare.

Dacă pentru unii Paştele nu are farmec fără preparatele tradiţionale, pentru alţii nu se poate concepe această sărbătoare fără decoraţiuni tematice şi flori de primăvară. Persoanele care locuiesc la casă îşi pot cultiva florile preferate în curte sau grădină, însă de acest privilegiu nu se vor bucura şi cei care trăiesc în apartamente de bloc. Acestora le rămâne o soluţie la fel de viabilă: cumpărarea florilor sau aranjamentului floral de la florăriile fizice sau online. Este chiar mai simplu.

Cum să-ți decorezi mica grădină de pe balcon

Crema de față care te scapă de riduri în 7 zile. Încearcă rețeta asta miraculoasă

De exemplu, când iei o pauză de la pregătirile pe care le faci pentru Paşte, poţi accesa site-ul unei florării şi să vizualizezi cât mai multe aranjamente şi flori de Paşte, astfel încât să le alegi pe cele care te reprezintă.

Pentru cazul în care vrei totuși să faci tu asta, în rândurile următoare îţi oferim câteva idei de aranjamente pentru masa festivă de Paşte, dar şi sugestii de flori pentru rude şi prieteni:

.............

Citește mai departe AICI

×