x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Împarţi, ordonezi, etichetezi

Împarţi, ordonezi, etichetezi

11 Iul 2009   •   00:00
Împarţi, ordonezi, etichetezi

Cutiile te vor ajuta să păstrezi ordinea în casă. Chiar dacă eşti o persoană foarte calculată, şi nu strângi suveniruri sau accesorii în exces, există foarte multe mărunţişuri de care nu te poţi lipsi în locuinţă. Hârtii, instrumente, accesorii... tuturor trebuie să le găseşti locul potrivit, ascuns privirii, dar la îndemână.



Fiecare lucru în cutia sa
Chiar dacă ai dulapuri mari sau etajere suficiente pentru depozitarea tuturor lucrurilor din casă, pentru a păstra ordinea în cadrul acestor spaţii de depozitare e bine să organizezi lucrurile pe categorii. Apoi, să găseşti cutia, raftul sau sertarul potrivit.

Pentru biroul de acasă: actele, hârtiile, CD-urile vor sta mult mai bine în cutii, eventual etichetate. Pentru papiote, nasturi sau pentru detergenţi şi alte accesorii gospodăreşti, alege cutii transparente, pentru a vedea conţinutul lor. În dormitor, dressing sau baie vei avea cutiuţe pentru bijuterii, farduri, cosmetice, etc.

Alege pentru locurile vizibile cutiile frumoase, potrivite ca stil şi culoare cu interiorul. În acest fel, casa va arăta oricând minunat.

Pentru haine sau accesorii vestimentare (bijuterii, pantofi, eşarfe, etc) găseşti cutii speciale, mai solide, cu dimensiuni şi forme potrivite conţinutului pe care îl vor depozita.

×
Subiecte în articol: cumparaturi