x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Inoxul negru, noua bijuterie a bucătăriei

Inoxul negru, noua bijuterie a bucătăriei

de Alina Iancu    |    03 Dec 2010   •   20:32
Inoxul negru, noua bijuterie a bucătăriei

140995-baumatic-2.jpgNegrul a fost întotdeauna simbolul eleganţei şi al rafinamentului. Folosită în designul de interior, această culoare oferă oricărui spaţiu o notă distinctă. Drept urmare, Baumatic aduce în premieră pe piaţa din România electrocasnice încorporabile dintr-un material mai puţin obişnuit: inox negru. Cu ajutorul unor modificări aduse structurii moleculare a inoxului pur, acesta capătă o culoare neagră intensă şi lucioasă, fără să îi fie afectată în vreun fel calitatea. Astfel, pe lângă faptul că este un material dur, inoxidabil, folosit pentru fabricarea celor mai multe unelte pentru bucătărie, inoxul este acum şi un element inedit de decor.

Primele electrocasnice fabricate din inox negru care se vând deja pe piaţa din România au un design modern, adaptat tendinţelor actuale de amenajare a bucătăriei. Se pot încadra atât pe suprafeţe negre sau cu accente de negru, cât şi pe cele vitrate sau în combinaţii de alb şi negru.

„Inoxul negru poate fi găsit la o parte dintre electrocasnicele încorporabile Baumatic. Este vorba de trei cuptoare din gama Pythagora, o colecţie care promovează noile tendinţe minimaliste cu unghiuri şi linii drepte.”

Linia de produse din inox negru poate fi văzută în magazinele Mobexpert din Bucureşti şi poate fi comandată prin intermediul distribuitorilor autorizaţi pe care îi puteţi găsi pe site-ul firmei producătoare.

×
Subiecte în articol: casa afla ce e nou