x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Lumini în noapte

Lumini în noapte

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    20 Iun 2009   •   00:00
Lumini în noapte

Continuăm în acest număr seria de idei privind amenajările de exterior, oprindu-ne cel mai mult asupra luminii de care e nevoie, fie că e vorba despre o grădină, terasă sau balcon! Vara, mai mult decât în orice anotimp, iluminatul de exterior capătă o importanţă aparte.



Asta pentru că numai acum, având la îndemână toate cele pe care natura le oferă (miresme, culori, bogăţie de plante), la ceas de seară târzie, putem descrie cu ajutorul luminii ambiente romantice şi relaxante. Am ales pentru tine lămpi pe care le poţi lăsa tot anul afară şi altele, pe care le vei scoate doar vara sau în serile când ai nevoie de ele.

În rubrica "Idei pentru casa ta", vei descoperi o colecţie de corpuri de iluminat în ton cu tendinţa actuală, la care se poate subscrie orice domeniu al vieţii, anume ecologia. Lumina însă nu e singurul aspect privitor la exteriorul unei case, care "ne-a interesat". Iazurile, adevărate oaze de relaxare, sunt tema altui subiect asupra căruia ne-am oprit. O noutate apărută pe piaţa internaţională oferă o soluţie la problema mâlului care se formează, o problemă supărătoare privitoare la această utilitate.

Şi la cei care au piscină în curtea casei ne-am gândit, pregătindu-le un material dedicat. Şi anume, "prelatele", accesorii eficiente ce pot fi considerate investiţii inteligente, care să economisească pe viitor costurile de întreţinere ale acestora. Am intrat un pic şi în interiorul unei case, încercând să aducem soluţii la o problemă veşnic actuală, şi anume mucegaiul. Continuăm, de asemenea, "discuţia" începută în numărul trecut, privitoare la linoleum. Şi nu numai...

×
Subiecte în articol: editorial