x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mobila din casă va avea un luciu de invidiat dacă vei ține cont de aceste trucuri

Mobila din casă va avea un luciu de invidiat dacă vei ține cont de aceste trucuri

08 Iul 2020   •   23:33
Mobila din casă va avea un luciu de invidiat dacă vei ține cont de aceste trucuri

Cu toate că, din păcate, în acest an nu vom avea casa plină de oaspeți, ca de obicei, curățenia casei și a sufletului se impun... măcar așa ne vom putea bucura de spiritul de sărbătoare.

Astăzi vă venim în ajutor cu câteva trucuri care să vă ajute să faceți singuri soluția naturală prin care să faceți ca mobila să strălucească la propriu.

Praful este un amestec de particule de pământ, polen și alte substanțe din mediul înconjurător, care pătrunde în locuințele noastre prin intermediul ușilor, al ferestrelor și al tălpilor pantofilor, iar îndepărtarea acestuia face parte din rutină.

Vă propunem două soluții naturale de curățat mobila, ieftine, eficiente și non-toxice, realizate din ingrediente ecologice. Acestea au abilitatea de a îndepărta praful și murdăria, fără a altera culoarea naturală a obiectelor de mobilier, făcându-le totodată mai lucioase.

 1. Soluție pe bază de ulei de măsline

 Amestecați 2 lingurițe (15 g) de ulei de măsline, zeama de la o lămâie, ¼ cană (62 ml) de oțet alb și 1 ¾ căni (312 ml) de apă. Puneți soluția..................

Citește mai departe și află modul de întrebuințare precum și alte rețete

×