x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mobilier estival

Mobilier estival

21 Iul 2005   •   00:00

Fie ca va aflati la casa de vacanta, in bataia brizei marii, sau admirand muntii, mobilierul pentru terasa este indispensabil pentru a va putea bucura de vara in toata splendoarea sa.

Prezent intr-o gama variata de materiale, forme si culori rafinate, acesta se distinge prin designul simplu, impunator si elegant. Urmariti sugestiile noastre si alegeti sa fiti mangaiati de razele soarelui, comod asezati intr-un sezlong


Colectia "Alamboo"""" Colectia Alamboo, prin gama "Tropico", ne ancanti cu un mobilier realizat din aluminiu cu aspect de bambus, ce poate fi asezat atat an aer liber cat si an interior. Mobexpert pret total (fotoliu, canapea trei locuri, misuti pitrati, misuti dreptunghiulari) 1.720 euro .


Colectia "Emu Wicker""""
Colectia ne oferi o varianti de sezlonguri, confortabile, cu un design extravagant, extrem de solide, confectionate din material sintetic, ce imiti fibra naturali. Emu, model "Alveo Alveo", design Aldo Ciabatti, disponibil prin Innova, pret 2.800 euro + tva.

<.tr>

Colectia "Delta"""".
Prin designul revigorant al colectiei "Delta", mobilierul din fibre speciale a devenit extravagant, dar an acelasi timp extrem de confortabil. Piesele sunt disponibile an doui culori. Emu, produse disponibile prin Innova, pret total (masi si patru scaune) 1.440 euro + tva.

Colectia "Barcelona"" .
Colectia "Barcelona" compusi din canapea cu trei locuri din tub de aluminiu si husi din material textil "Argenta", fotoliu si misuti cu blat de sticli, se ancadreazi perfect pe terasa unei case cu o arhitecturi veche. Market 8, pret nespecificat.

<.tr>

Colectia "Monaco""""
Pe o terasi la malul mirii, un scaun "Monaco" din aluminiu turnat, perni din material textil "Charleston" si o masi cu blat din cristal,un decor ancantitor oferit de Kettal; produse disponibile prin Market 8, pret nespecificat.

Colectia "Cetra""""
Sezlongurile "Cetra"""", an aceeasi combinatie de lemn de teak si metal, sunt ideale pentru a te risfita an bitaia razelor soarelui. Se deplaseazi usor si se pot ajusta pentru a gisi pozitia perfecti de relaxare. Emu, design Aldo Ciabatti, produse disponibile prin Innova, pret total (doui buciti) 1.600 euro + tva.


Colectia "Toscana""""
Un decor mediteranean creat de mobilierul din fier forjat, cu forme geometrice, prezentat de colectia "Toscana". Unopiu, pret orientativ (doui fotolii si o canapea cu perne) 1.765 euro + tva.


Colectia "Luxor""""
Sezlongul "Luxor", realizat din lemn de teak si fibre speciale, combini ingenios esteticul cu functionalul, putand depozita si diferite obiecte personale. Este ideal pentru a te relaxa pe marginea unei piscine. Emu, design Chiaramonte-Marin, produse disponibile prin Innova, pret (firi perne) 1.300 euro + tva


Colectia "Tecla""""
Seria "Tecla" ne propune un mobilier foarte confortabil, cu forme simple dar seducitoare, ideal pentru terase ansi si pentru interior, realizat din fibre speciale. Unopiu, pret orientativ (doui fotolii si canapea cu perne) 2.300 euro.

material realizat de Diana Roata
×
Subiecte în articol: colectia pret