x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Pardoseală atipică

Pardoseală atipică

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    23 Ian 2010   •   00:00
Pardoseală atipică
Sursa foto: HolzTec/

Din vremuri străvechi, lemnul în forma lui naturală a fost în atenţia artiştilor, a creatorilor de frumos. Nici producătorii de pardoseli nu s-au dedat de la asta.



Este şi cazul modelului de pardoseală Waldilla, a cărui spectaculozitate şi originalitate a primit premiul Red Dot - recunoaştere internaţională apreciată şi vânată în domeniul designului.

Spectaculozitatea despre care aminteam este dată de faptul că fiecare placă individuală de parchet este încadrată în linii curbe şi, în plus, redă perfect structura lemnului, nodurile fiind păstrate pentru un plus de naturaleţe.

Forma este cu totul neobişnuită pentru o placă de parchet, care în mod normal se încadrează în linii perfect drepte. Este rezultatul unei tehnologii inovative de fabricaţie ce asigură, pe lângă acest format total atipic, potrivirea şi montajul perfect ale plăcilor între ele. Suprafaţa fiecărei plăci este în mod deliberat păstrată cât mai aproape de forma naturală, fiind tratată doar cu ceară grea pentru pardoseli, subliniindu-se astfel vitalitatea naturii. La www.waldilla.eu găsiţi şi alte informaţii despre această inovaţie.

×
Subiecte în articol: idei originale