x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Plăcile ceramice sunt ceva mai ieftine pe timp de iarnă

Plăcile ceramice sunt ceva mai ieftine pe timp de iarnă

de Adela Parvu    |    15 Ian 2009   •   00:00

Începutul de an şi în special debutul sezonului rece nu sunt deloc favorabile producătorilor şi comercianţilor de plăci ceramice sub aspectul vânzărilor.



Există prejudecata, din partea potenţialilor clienţi, că pe timp de iarnă gresia şi faianţa se montează mai greu, dar noile tipuri de adezivi care sunt disponibile pe piaţă fac faţă cu succes oricăror condiţii, iar faptul că la interior spaţiile sunt protejate înseamnă că temperaturile negative nu pot afecta lucrările de amenajare.
Faptul că vânzările de plăci ceramice, în mod tradiţional la noi, sunt scăzute iarna îi provoacă pe cei din domeniu să lanseze oferte speciale. Puteţi găsi în magazinele de profil produse de foarte bună calitate la preţuri accesibile. Chiar dacă nu le montaţi acum, puteţi să le achiziţionaţi din timp şi să faceţi, astfel, economii importante de bani.

MONTAJ MAI IEFTIN
Mai mult, trecând peste prejudecăţile ce ţin de perioada iernii, puteţi beneficia de preţuri mai accesibile şi rapiditate la montaj, că doar meşterii şi firmele specializate în manopera placărilor sunt mult mai puţin solicitaţi acum. Indiferent de situaţie, merită să vizitaţi acum showroomurile şi să faceţi o prospecţie, cu siguranţă ofertele vă vor tenta. Pe lângă preţuri bune la materiale şi manoperă, veţi putea beneficia de proiectare computerizată, la costuri mici (până în 20 de euro sau chiar gratis), ceea ce vă poate ajuta să aflaţi exact necesarul şi tipul materialelor, precum şi devizul de costuri pentru o viitoare amenajare.

COMANDATE DIN TIMP
Ultimele produse lansate la nivel internaţional sunt acum şi în showroomurile de la noi, în special cele din colecţiile de lux, pentru care preţurile rămân încă ridicate, având în vedere că sunt importate de curând, respectiv de la sfârşitul anului trecut. Aspectul acestor plăci este unul foarte elegant, ele sunt fie lucioase, cu suprafeţe netede ce par a fi din sticlă, în culori surprinzătoare, fie au superbe modele în relief, aplicaţii cu cristale ori inserţii cu metale preţioase. Varietatea este foarte mare.

Ceea ce este important de reţinut, în cazul în care vă permiteţi şi vă doriţi ultimele colecţii de plăci ceramice pentru locuinţa dumneavoastră, este faptul că e mult mai economicos să le comandaţi acum. Primul avantaj este de ordin financiar, iar al doilea este cel de timp.
Ultimele colecţii nu există întotdeauna pe stoc, iar pentru a le comanda durează în jur de 45 de zile. Aşa că vă puteţi lua măsuri de precauţie pentru a avea tot ceea ce vă trebuie când demaraţi lucrările, în prag de primăvară, fiind siguri că ceea ce aţi comandat vă vine la termenul stabilit.

INVESTIŢIE CARE MERITĂ
Dacă doriţi să faceţi o investiţie care să merite atât din punct de vedere calitativ, cât şi estetic şi nu sunteţi hotărâţi ce anume să alegeţi, orientaţi-vă către colecţiile care redau aspectul pietrei naturale. Este o tendinţă foarte pregnantă, iar ca şi preţuri aceste plăci sunt mult mai accesibile comparativ cu ultimele tipuri luxoase, rafinate, dar pretenţioase. Aspectul diferitelor pietre naturale este excelent imitat de plăcile ceramice produse cu tehnologii inovatoare. Nu doar suprafaţa şi textura lor redau aspectul pietrei naturale prelucrate, ci şi modul în care sunt realizate muchiile plăcilor. Acestea sunt rectificate pentru evitarea prezenţei rosturilor, specifice tipurilor de gresie mai vechi ca şi model. Se potrivesc foarte bine atât stilurilor de amenajare clasice, rustice, cât şi celor moderne. În plus, astfel de colecţii le veţi găsi în mai toate magazinele de profil şi de cele mai multe ori sunt disponibile pe stoc şi pot fi livrate imediat.

×
Subiecte în articol: dialog constructiv