x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Poate cel mai important aspect al mutării în/din vilă: mobila

Poate cel mai important aspect al mutării în/din vilă: mobila

15 Oct 2019   •   17:22
Poate cel mai important aspect al mutării în/din vilă: mobila

La o mutare de mobilă se va ține întotdeauna cont de configurația locației inițiale, de cea a locației de destinație, de cantitatea și de tipul de mobilier de transportat și de încă multe altele. Pare important, nu-i așa?

 

A te baza pe ajutorul unor băieți mai vânjoși din vecini sau din familie pentru mutarea la vilă sau dintr-o vilă într-un apartament este doar o idee de primă mână, care nu va duce la nimic bun: din neatenție se pot sparge suprafețe vitrate (de sticlă), se poate zgâria lemn valoros, se pot lovi colțuri și muchii. Noroc că există profesioniști care se pot ocupa cap-coadă de această misiune!

 

 

Mutarea unei cantități mari de mobilă, un proiect de amploare

Indiferent de configurație, vila are cel puțin patru camere și cel puțin două băi. Desprinderea tuturor pieselor de mobilier din locuință, dezmembrarea lor, împachetarea lor și căratul până la autospeciala de transport devine o muncă migăloasă, anevoioasă, consumatoare de timp și energie. Stresul va fi la cote alarmante iar epuizarea se va resimți în tot corpul.

 

Mutarea mobilei dintr-o vilă nu se poate face în doi timpi și trei mișcări decât dacă vorbim de o mutare mobilă în București, acolo unde o firmă precum SprintMove deține personal calificat, autospeciale în care încape lejer toată mobila și unde este în siguranță, cunoștințe suficiente și experiență și un plan bine pus la punct astfel încât mutarea să se facă fără cusur și cu rapiditate.

 

O asemenea companie de profil deține și ambalaje și materiale de protecție dintre cele mai diverse, astfel încât nicio părticică de mobilă să nu aibă de suferit.

 

Mutatul din apartament la vilă presupune, mai întâi, renovarea vilei sau finisarea noului imobil (noua casă cu P+1, P+2, P+1+mansardă). Desigur, este un aspect important, dar având în vedere faptul că în ecuație încap multe corpuri suspendate, multe produse electrocasnice încastrate, iar Smart TV-ul va trebui așezat inteligent și oglinzile vor trebui fixate cumva, toate acestea sunt parcă și mai importante.

 

 

Bucureștiul se bazează pe firma de mutări pentru mobilă

De mobilă depinde mai mult de 50% din cum va arăta casa. Poate fi o vilă spațioasă, cu multă lumină naturală, zugrăvită foarte bine și cu un finisaj interior de ți-e mai mare dragul: dacă mobila stă ca un ghimpe, toată casa va fi neprimitoare. Dacă mobila va fi deteriorată la demontare, cărat, transportat sau remontare, păcat de banii investiți în ea și de valoarea ei sentimentală!

 

Oriunde în București, de mutari mobilă se poate ocupa o firmă care realizează astfel de lucrări în mod regulat. Care are o flotă de mașini de transport, muncitori bine instruiți, pregătiți și echipați și materiale care mai de care, pentru a putea proteja și compartimenta toată învălmășeala de mobile și lucruri (pentru că odată cu mobila se vor muta și cutiile, sacii, coșurile cu lucruri, toate fiind uneori fragile, alteori foarte grele sau contondente).

 

Clienții SprintMove au trăit deja sentimentul că nimeni nu se putea ocupa mai bine de organizarea, pregătirea de mutare, mutarea efectivă a mobilei și apoi și de reașezarea ei la noua locație, pe noile locuri, cu montaj cu tot și cu verificări, cu aducerea tuturor pieselor de mobilă la locul lor și la nivelul la care să poată fi utilizate. Și viața la vilă poate începe cu dreptul!

×