x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Pregătiri pentru sezonul rece

Pregătiri pentru sezonul rece

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    10 Oct 2009   •   00:00
Pregătiri pentru sezonul rece

Una dintre îndeletnicirile casnice specifice acestei perioade este aceea de reorganizare a dulapului de haine, în sensul readucerii în prim-plan a hainelor mai groase de toamnă-iarnă, la care deja am început să apelăm. Este o problemă oarecum delicată, după cum garderoba ce trebuie readusă în prim-plan este una voluminoasă, interiorul dulapului dovedindu-se de cele mai multe ori neîncăpător pentru toate câte trebuie să încapă în el.



Dar, slavă Domnului, avem la îndemână conceptul de dressing, de care ne putem folosi ca atare sau de la care ne putem inspira, adaptând tot felul de componente nevoilor personale. Acest sistem de mobilier, cu al cărui spaţiu te poţi juca şi-l poţi reconfigura după necesităţi, a dezvoltat o dată cu el o adevărată piaţă a accesoriilor de interior pentru organizarea eficientă. Astfel de accesorii pot fi aplicate practic şi pe şifonier. Aşadar, dacă ai bătăi de cap cu "adaptarea" dulapului de haine la vremea rece, care uşor-uşor îşi face simţită prezenţa, poţi descoperi în paginile noastre informaţii despre astfel de componente care-ţi pot fi de real folos în eficientizarea spaţiului de care dispui.

Altă temă de interes pentru perioada actuală este încălzirea locuinţei. Dacă sunteţi la momentul la care faceţi "săpături" în sensul informării asupra subiectului, puteţi să aflaţi în paginile noastre de "Dialog constructiv" informaţii despre noi produse lansate la nivel european, produse din categoria sobelor. Vom reveni asupra subiectului încălzirea casei, începând chiar cu numărul viitor, în care prezentăm informaţii lămuritoare privitoare la o soluţie încă puţin cunoscută la noi.

×
Subiecte în articol: editorial