x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa PROFEȚIA părintelui ARSENIE BOCA: "Zdreanța roșie va dispărea! BUCUREȘTIUL VA FI ȘTERS DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI"

PROFEȚIA părintelui ARSENIE BOCA: "Zdreanța roșie va dispărea! BUCUREȘTIUL VA FI ȘTERS DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI"

24 Noi 2015   •   14:41
PROFEȚIA părintelui ARSENIE BOCA: "Zdreanța roșie va dispărea! BUCUREȘTIUL VA FI ȘTERS DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI"

Neobisnuite sunt prin actualitatea lor: telefonul mobil, turnurile gemene incendiate pe 11 septembrie la New York sau naveta Discovery. Desi plasate vizibil pe cei doi pereti laterali de la intrarea într-o biserică pictată de Arsenie Boca, scenele respective nu sunt usor de observat, parand a se dizolva pana la contopire in multitudinea altor scene biblice importante: Invierea, infatisarea iadului si a Cetei celor Drepti. Oricat te-ai stradui, din intregul picturii nu distingi nimic, in afara unor chipuri biblice, desenate pe cat de canonic, pe atat de aparte si de potrivit lirismului meditativ din arta parintelui.

Biserica din Draganescu. Pe pojghita varului de fresca din pronaosul bisericii din Draganescu, pe care Arsenie Boca a pictat-o incepand cu anul 1968, parintele a strecurat inexplicabil cateva imagini premonitorii.

Biserica Draganescu nu e o sala de muzeu renumit, in care intri doar sa-ti domolesti orgoliul sau curiozitatea intelectuala. La Draganescu trebuie sa vii de mai multe ori si sa ai rabdare, cerandu-i parintelui Arsenie sa-ti „arate”. Dupa o vreme, cu alti ochi si alta stare sufleteasca, incepi sa vezi. Mesajul si proorocia parintelui se afla chiar in fata ta. Cu litere de un rosu sangeriu, sta scris cuvantul: „Faradelegile atrag pedeapsa pe pamant".

Te-ar putea interesa și
Profeții pentru anul 2016. Ce a prezis Baba Vanga pentru Europa și pentru români
Tot ce trebuie să știi despre DEOCHI! Cum se ia? Cum se vindecă? DESCÂNTECE!

Muntele INTERZIS femeilor sau „ATHOSUL MARAMUREȘULUI”. Află ce minuni se petrec acolo

Alaturi, intr-o completare tainica si complicat de simpla, apare desenul si toata prefigurarea evenimentelor care vor cutremura iremediabil lumea moderna: de la terorism la modificarea genetica; de la globalizarea mondiala la secularizarea new-age-ista a bisericii lui Hristos.

„Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua in cinci colturi o sa dispara” 
................................

Citește mai mult pe ANTENA SATELOR despre profețiile părintelui ARSENIE BOCA.

×