x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cum a salvat Sfântul Nectarie bolnavii de cancer. Mărturii copleșitoare

Cum a salvat Sfântul Nectarie bolnavii de cancer. Mărturii copleșitoare

09 Noi 2015   •   15:29
Cum a salvat Sfântul Nectarie bolnavii de cancer. Mărturii copleșitoare

Se aude tot mai mult, și în România, despre minunile săvârșite de Sfântul Nectarie, căruia i se mai spune și „vindecătorul de cancer”, căci sunt destule mărturiile cum că Sfântul Nectarie i-ar fi ajutat pe cei atinși de cumplita boală și care s-au rugat la moaștele lui.

Originar din orășelul Silivria din Tracia, Sfântul Nectarie a trecut la cele veșnice în anul 1920, la Eghina, iar pe 9 noiembrie 1961 a fost canonizat. Minuni au fost consemnate atât în timpul vieții lui, cât și după descoperirea trupului său neputrezit, iar de când racla cu părticelele moaștelor sale a fost așezată la Mănăstirea Radu Vodă din București se consemnează minuni săvârșite și în țara noastră.

Te-ar putea interesa și
DEALUL LUI DUMNEZEU. Locul ULUITOR din ROMÂNIA unde trăiește un ANIMAL BIBLIC, UNIC în lume
MINUNEA ascunsă a României! Acest loc este UNIC ÎN LUME, dar puțini știu de existența lui (VIDEO)
Profețiile „scrise” de părintele Arsenie Boca în fresca Bisericii Drăgănescu
Muntele INTERZIS femeilor sau „ATHOSUL MARAMUREȘULUI”. Află ce minuni se petrec acolo

Sărac cu trupul, bogat cu sufletul, mereu aproape de cei suferinzi… Nectarie de Eghina este unul dintre cei mai cunoscuți sfinți ai Bisericii creștine, datorită vieții trăite după regula de aur a Evangheliei: „Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel”. A fost prigonit, batjocorit și nedreptățit în repetate rânduri, adesea chiar de ceilalți slujitori ai altarului. Cu toate acestea, a ales să întoarcă răul cu binele și a devenit astfel un exemplu pentru generații întregi. Astăzi, în ziua sa de pomenire, milioane de oameni își îndreaptă rugăciunile către cel ce a trăit „ca un înger în trup” și cunoaște răbdarea durerilor, dar și triumful în mijlocul imposibilului. Despre Sfântul Nectarie, ocrotitorul Asociației “Salvează o inimă”, a vorbit Gabriel Tudor cu părintele Vasile Gavrilă, parohul Bisericii Ruse „Sfântul Nicolae” din București.

Cine este Sfântul Nectarie și cum a devenit el atât de cunoscut poporului român?
Sfântul Nectarie este unul dintre cei mai cunoscuți sfinți la ora actuală, nu numai pentru noi, românii, ci pentru aproape întreaga lume creștină. În străinătate, în țări din Occident, în ciuda faptului că protestanții nu îi cinstesc pe sfinți, au o evlavie deosebită la Sfântul Nectarie, Sfântul Siluan Athonitul, Sfântul Serafim de Sarov… Au început să se întoarcă chiar și la Sfinții Trei Ierarhi! Deci, dacă este așa de cunoscut, înseamnă că a fost o personalitate copleșitoare. 
................................
Află cum au fost salvate miraculos mai multe persoane bolnave de cancer. Citește pe ANTENA SATELOR mai mult despre Sfântul Nectarie


×