x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Soluţii care să te surprindă

Soluţii care să te surprindă

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    28 Mar 2009   •   00:00
Soluţii care să te surprindă
Sursa foto: supli_1/

Încă puţin până la 1 aprilie! Nu o să încercăm să vă păcălim, aşa cum se obişnuieşte. O să ne legăm totuşi de o particularitate anume, de cea care este sarea şi piperul acestei zile, anume... surpriza.



Este elementul cel mai căutat şi vehiculat la această dată! Adaptat la interesul nostru, am căutat să găsim cât mai multe exemple care să susţină ideea de surpriză. Iată câteva mostre din cele ce am găsit.

Poate că felul în care designerii de produs pot să-şi demonstreze cel mai bine calităţile este acesta - să conceapă obiecte care în aparenţă "îţi spun ceva", dar funcţionalitatea lor este cu totul şi cu totul alta. Elemente care, cu alte cuvinte, să te lase cu gura căscată, atunci când descoperi cât te-ai înşelat în privinţa lor. Astfel de exemplificări am căutat să aducem şi noi în cadrul rubricii de "Cumpărături". Cu tot cu preţuri şi locurile de unde le puteţi procura. Puteţi găsi aici o sursă bună de idei, dacă urmăriţi să pregătiţi ceva cu ocazia zilei păcălelilor!

Rubrica de "Idei pentru casă" vă aduce în atenţie o soluţie-surpriză de finisare a interioarelor, una care se propune pentru acoperirea pardoselilor, un material destinat în mod tradiţional pereţilor. Prea bine cunoscutul tapet. V-aţi fi gândit vreodată să vă tapetaţi podeaua? Descoperiţi în paginile noastre că această operaţiune se poate realiza cu efecte surprinzătoare chiar şi asupra acestei suprafeţe. 

O prezentare detaliată a şapte dintre cele mai ciudate şi surprinzătoare construcţii din Europa o găsiţi în paginile rubricii de "Construcţii celebre". Poate să servească unei eventuale informări făcută pentru viitoarele plimbări de vacanţă, pe care cei mai mulţi le planifică în această perioadă.

Doar atât spun, restul este de descoperit în paginile Jurnalului casei.

Şi... să nu uitaţi, ca astăzi la ora 20:30 să stingeţi lumina, începe Earth Hour. Timp de o oră, dacă se poate! Este un apel la responsabilizare, iniţiativă şi solidaritate pentru a construi un viitor sustenabil al planetei. Un minim semn de respect pentru Pamântul care ne suportă hachiţele de atâta amar de vreme.

×
Subiecte în articol: editorial