x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Uitați de soluții scumpe! Curățați vasul de toaletă folosind două produse din bucătărie

Uitați de soluții scumpe! Curățați vasul de toaletă folosind două produse din bucătărie

06 Dec 2015   •   07:45
Uitați de soluții scumpe! Curățați vasul de toaletă folosind două produse din bucătărie

Curățarea vasului de toaletă este una din cele mai dificile și neplăcute sarcini, prin urmare, necesită mult timp și numeroase produse de curățare. Pentru a distruge germenii și bacteriile cumpărăm diverse soluții scumpe, frumos ambalate, fără să ne gândim că răspunsul la această problemă se află în bucătărie.

Potrivit HealthyFoodHouse.com, putem curăța vasul de toaletă folosind produse pe care le avem în casă și care se dovedesc mult mai eficiente decât substanțele chimice din comerț. Iată despre ce este vorba:


Oțet și bicarbonat de sodiu
De ce funcționează această combinație? Oțetul este ușor acid, putând să distrugă germenii și bacteriile, neutralizează mirosul și nu este toxic. Pe de altă parte, bicarbonatul de sodiu este extrem de eficient în îndepărtarea petelor.

Aveți nevoie de o ceașcă cu oțet și jumătate de ceașcă cu bicarbonat de sodiu. Turnați oțet în vasul de toaletă și lăsați să acționeze timp de 30 de minute. Aplicați apoi treptat bicarbonat de sodiu, și cu ajutorul unei perii peste care ați turnat oțet frecați până când dispar toate petele.


Bicarbonat de sodiu
Puteți curăța vasul de toaletă doar cu bicarbonat de sodiu. Turnați pe pereții vasului un plic de bicarbonat de sodiu și lăsați să acționeze peste noapte. Dimineața următoare trageți apa de câteva ori și frecați folosind o perie.
 

×
Subiecte în articol: casa curatenie curatenia