x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa ZODIAC VECHI ROMÂNESC - predicții pentru marți, 13 septembrie. SCORPIA are nevoie de o abordare mai practică

ZODIAC VECHI ROMÂNESC - predicții pentru marți, 13 septembrie. SCORPIA are nevoie de o abordare mai practică

13 Sep 2016   •   12:39
ZODIAC VECHI ROMÂNESC - predicții pentru marți, 13 septembrie. SCORPIA are nevoie de o abordare mai practică

Luna lui Gerar (ianuarie) - Zodia Țapului

Nativii zodiei sunt astăzi creativi, plini de imaginație. Acest lucru ar fi bun, dacă nu i-ar îndepărta prea mult de realitate și nu i-ar pune, astfel, în situații imposibile. Sfatul zilei: să-și țină închipuirile în frâu și să-și folosească puterea de a imagina pentru a construi noi proiecte.

Luna lui Făurar (februarie) - Zodia Udătoriului

A venit vremea să „aduci la adevăr” o seie de situații confuze în care te-ai complăcut în ultima vreme. Nu e o sarcină ușoară și asta se va vedea la sfârșitul zilei, când te va ajunge oboseala. Pe de altă parte, cei dragi îți vor face azi mici surprize plăcute. Sfatul zilei: moderează-ți eforturile.

Luna lui Mărțișor (martie) - Zodia Peștilor

Șefii și colegii de muncă te vor aprecia pentru capacitatea ta de a imagina noi proiecte și planuri de acțiune. Este o zi benefică în planul carierei - un proiect început azi poate fi determinant pentru o nouă poziție în organigrama firmei. Sfatul zilei: să nu fii vanitos, primește toate laudele cu modestie.

Luna lui Prier (aprilie) - Zodia Berbecului

.........................

CItește toate predicțiile Zodiacului Vechi Românesc

×