x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cascadorul Cosmin Pădureanu: ”Mă aștept să câștig marele premiu la Ultimul Trib”

Cascadorul Cosmin Pădureanu: ”Mă aștept să câștig marele premiu la Ultimul Trib”

20 Iul 2018   •   20:40
Cascadorul Cosmin Pădureanu: ”Mă aștept să câștig marele premiu la Ultimul Trib”

Șapte români de rând, de vârste și profesii diferite, au decis să se avânte în Madagascar, un tărâm complet diferit de tot ceea ce au văzut și trăit până acum. Printre cei deciși să își împingă limitele în ”Ultimul Trib” se numără și cascadorul Cosmin Pădureanu.

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar! Insula africană, un teritoriu în care spiritele încă sunt prezente în viața de zi cu zi, în care lacurile sau copacii sunt considerate sacre, iar de unele nu te poți apropia, le va fi casă celor trei triburi, formate din oameni de rând, sportivi și, respectiv, vedete. Inconștienți sau extrem de curajoși, cu toții cred că pot ieși învingători din această eventură exotică ce le va pune la încercare simțurile și abilitățile, însă numai unul dintre ei are șansa de a câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Printre cei care au avut curajul să se avânte într-o astfel de aventură exotică se numără și Cosmin Pădureanu, în vârstă de 41 de ani, care este cascador de mai bine de 24 de ani. De-a lungul carierei sale, Pădureanu a jucat în peste 100 de filme, inclusiv alături de actori cunoscuți precum Van Damme și Steven Segal, iar în unele a fost dublura lui Sergiu Nicolaescu în cele mai periculoase secvențe. ”Fără falsă modestie, cascadorii români sunt foarte buni și sunt foarte solicitați”, a spus Pădureanu. În plus, în tinerețe, Pădureanu a jucat fotbal, a făcut atletism, dar a și cântat muzică rap.

”Mă aștept să câștig marele premiu la Ultimul Trib, niciun concurent nu cred că pleacă de acasă cu alt gând. Cred că fiecare dintre noi o luăm ca o provocare, iar în ceea ce mă privește cred că această emisiune are legătură cu meseria mea, cu adrenalina, cu suspansul”, a spus Cosmin Pădureanu.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.


 

×