x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Câștigător Chefi la cuţite sezonul 4. Cristian Andrei Olteanu este marele învingător

Câștigător Chefi la cuţite sezonul 4. Cristian Andrei Olteanu este marele învingător

29 Noi 2017   •   09:06
Câștigător Chefi la cuţite sezonul 4. Cristian Andrei Olteanu este marele învingător
Sursa foto: MIHAI STETCU

Marți seară a avut loc marea finală a emisiunii "Chefi la cuţite". Cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au trecut prin clipe de tensiune şi au trăit, cu siguranţă, emoţii de proporţii.

Probele nu au fost deloc unele uşoare, concurenţii au fost nevoiţi să pregătească preparate complicate, gustoase şi sofisticate.

Florin Dumitrescu a fost extrem de nervos şi s-a certat cu colegii săi din cauza unui preparat, cei trei nu au reuşit să cadă de acord şi să dea aceeaşi notă. Dar se pare că chef Dumitrescu a fost şi cel mai fericit deoarece a ajuns cu doi concureţi în finală. Cătălin Scărlătescu nu a avut nici în acest sezon niciun concurent în finală, fiind foarte dezamăgit.

"L-am anihilat pe Scărlătescu!" a declarat chef Florin Dumitrescu satisfăcut.

Dar, competiţia "Chefi la cuţite" a ajuns la final şi doar unul dintre concurenţii ajunşi în finală a fost desemnat câştigător.

Marele câştigător este Olteanu Andrei Cristian, din echipa lui Sorin Bontea! A fost o luptă grea, dificilă, presărată cu momente de tensiune, dar el este învingătorul. Premiul câştigat de Olteanu Andrei Cristian este de 30 000 de euro.

"Andrei, câștigătorul sezonului 4 Chefi la cutite! Al meu!", a scris Chef Bontea pe Facebook, alături de o fotografie semnificativă.

S-a luptat cu doi concurenți de-ai lui Florin Dumitrescu, Mihai Necula și Silvian Hârâială. Pentru a doua oară în patru sezoane, Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun elev în ultimul act al competiției.

Nervii au fost întinși la maximum, dar au fost învinși de dorința de a demonstra cine este cel mai bun și cine merită să plece acasă cu cecul de 30.000 de euro. Pentru proba finală, cei trei au avut de făcut un meniu complet: starter (aperitiv), fel principal și desert. Nu au lucrat de unii singuri, ci au avut parte de un ajutor prețios.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. În grupul câștigător, Andrei Olteanu i-a avut alături pe Florian Lazăr și Mihai Ionescu, de la echipa mov, și pe Ionuț Chirițoiu, de la echipa verde.

Meniul ales de Andrei a fost de efect și i-a adus voturile majoritare care l-au făcut învingător. La aperitiv a avut: Scoici Saint Jaques și King Crab în sos de cocos, cu ciuperci shimeji

Fel principal: Doradă, piure cu usturoi și sos de creveți

Desert: Mousse de ciocolată, mousse de zmeură, sos de mango. Acest ultim preparat a fost creația lui Florian Lazăr. Andrei a recunoscut că nu îi place deloc să facă deserturi, așa că s-a lăsat pe mâna fostului rival.

Cu siguranţă atât câștigătorul "Chefi la cuțite", Olteanu Andrei Cristian, cât şi ceilalţi concurenţi vor pleca acasă cu un amalgam de cunoştinţe noi care le va fi de folos în meseria de bucătar.

×