x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ce a făcut câștigătorul “Chefi la cuțite” la scurt timp după finală

Ce a făcut câștigătorul “Chefi la cuțite” la scurt timp după finală

28 Iun 2018   •   18:24
Ce a făcut câștigătorul “Chefi la cuțite”  la scurt timp după finală
Sursa foto: DIANA OROS

Marți seară, Bogdan Vandici a fost desemnat marele câștigător al sezonului de poveste „Chefi la cuțite”, fiind în același timp și cel mai tânăr concurent ce a reușit să adjudece trofeul show-ului culinar. Orădeanul a mărturisit că experiența trăită în cadrul emisiunii l-a ajutat să evolueze, atât ca persoană, cât și ca bucătar profesionist, tocmai de aceea a hotărât să-și transpună povestea aventurii culinare într-un tatuaj.

La scurt timp după difuzarea finalei sezonului 5, pe care a urmărit-o alături de chef Florin Dumitrescu și o parte dintre colegii săi din echipa albastră, Bogdan a decis că vrea să păstreze amintirea acestui show într-un mod inedit. Așa că a ales să își tatueze pe braț ștrumful jedi luptător, simbol ce caracterizează unitatea echipei și câștigul “războiului” culinar. Dar tânărul nu este singurul concurent din trupa albaștrilor care a vrut să marcheze parcursul experienței de care a avut parte prin cel mai reprezentativ simbol, căci Gabriel Mocanu și Robert Csaba și-au tatuat și ei același element. Cei trei bucătari ai lui chef Dumitrescu au legat o prietenie foarte strânsă pe parcursul show-ului și mărturisesc că pe viitor și-ar dori să lucreze împreună. Mândru de echipa sa și de victoria din cel de-al cincilea sezon, venită în ciuda piedicilor pe care le-a avut pe parcurs, chef Dumitrescu a ales și el să le facă o surpriză frumoasă băieților: tricouri inscripționate cu același semn, ștrumful jedi.

La doar 21 de ani, Bogdan Vandici este un exemplu de ambiție și mult talent, arătând că încrederea în forțele proprii este uneori suficientă pentru a-ți atinge obiectivul. Deși parcursul echipei albastre din care a făcut parte nu a fost unul ușor, tânărul și-a păstrat locul la bancul de lucru și a ținut ca în fiecare probă să pună pe masa juraților preparate care să îi poarte semnătura. Trupa din care a făcut parte a trecut prin cele mai multe dueluri, motiv pentru care Bogdan a înfruntat și cele mai numeroase provocări culinare în acest concurs: 8 confruntări pe echipe, 7 dueluri, 3 probe de semifinală și o finală la foc continuu.

×