x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cezar Ouatu nu i-a rupt nici la propriu, nici la figurat, dar s-a calificat în finala Eurovision 2013!

Cezar Ouatu nu i-a rupt nici la propriu, nici la figurat, dar s-a calificat în finala Eurovision 2013!

17 Mai 2013   •   00:35
Cezar Ouatu nu i-a rupt nici la propriu, nici la figurat, dar s-a calificat în finala Eurovision 2013!

Fluturașul roș-galben și albastru va fâlfâi din aripi și sâmbătă seara, în clipul de introducere a melodiei care reprezintă România. Cezar Ouatu s-a calificat în finala competiției din 18 mai!

Cu mai puține apariții ciudate pe scenă decât în ultimii ani, și cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2013 a adunat lumea în fața televizoarelor, fiecare nație susținându-și melodia și interpretul, sperând orgolios ca amestecul celor două componente să-i lase cu gura căscată pe cei care le ascultă și privesc.

Devenită deja tradiție, prestația concurentului nostru s-a lovit de aceeași problemă pe care au avut-o și cei din anii precedenți: casca n-a vrut în niciun chip să funcționeze așa cum trebuie. În plus, ironia prezentatoarei concursului, o damă suedeză nici prea frumoasă, nici prea spirituală, a lovit mișelește la finalul melodiei, când aceasta a afirmat că: "în spatele fustei fiecărui bărbat puternic se ascunde o femeie", omițând faptul că Cezar avea o rochie, și încă una la care se scurgeau ochii oricărei femei cu gust! 
Dar, cu toate aceste împotriviri, melodia interpretată de Cezar Oatu a reușit să adune destule voturi pentru a fi prezent și în finala competiției ce va avea loc sâmbătă, 18 mai.

În finală, alături de România, s-au mai calificat: Republica Moldova, Olanda, Belarus, Belgia, Danemarca, Estonia, Irlanda, Lituania, Ucraina, Rusia, Ungaria, Azerbajan, Georgia, Norvergia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta, Grecia.


Pentru cei care au puține resurse de stoicism care să-i țină în fața televizorului, se poate recomanda îndemnul grecilor, "Alcohol is free", evident cu măsură, una cât mai mare! 
Pe sâmbătă, cu mic, cu mare la spectacol, ne vom strânge lângă "europeanul" azer, sau cel georgian, sau cel armean... cu speranța că românii de peste hotare vor avea încărcat cu destul credit telefonul mobil, și vor vota la greu pentru o clasare cât mai bună. România sprijină Ouatu!

<

_______________________

Cu puţin timp înainte de a urca pe scenă, în cea de-a doua semifinală a Eurovision-ului, într-o intervenţie telefonică la Europa FM, Cezar Ouatu s-a declarat încrezător în şansele sale de a se califica în finala competiţiei.
"Echipa care se ocupă de concurs e extaziată show şi vocea mea. s-au înmulţit impresiile foarte bune în ultimele trei-patru zile. sper să ne auzim calificaţi finală. nu sunt obosit vreau să-i la figurat. rup inimile sufletele prin charisma pe eu am arătat-o aici aceste chiar fost categorisit cel mai charismatic frumos bărbat această ediţie" , a declarat Cezar la Europa FM.
"Vreau să-i rup, şi la propriu. şi la figurat"... vă imaginaţi cum sună asta în urechi, rostit exact cu vocea contra-tenorului din referenul melodiei pe care o interpretează, îmbrăcat în rochie neagră, cu ceva paiete?



×
Subiecte în articol: eurovision 2013 cezar oatu